Celebrity News

Ognjen Amidžić prvi put izneo detalje razvoda: Bili smo zajedno 8 godina, to je bilo osuđeno na propast

Razvod Ognjena Amidžića , drugi po redu, dogodio se 2021.

Ognjen Amidžić prvi put izneo detalje razvoda: Bili smo zajedno 8 godina, to je bilo osuđeno na propast

Ata Images/Antonio Ahel

Razvod Ognjena Amidžića i prvi i drugi ozbiljno je podigao medijsku prašinu.

Voditelj "Ami G šoua" pet godina je proveo u braku sa koleginicom Milicom Amidžić. Od nje se, navodno, rastao u miru, a spekulisalo se da je supružnicima konce pomutila manekenka Danijela Dimitrovski, za kojom je Ognjen pojurio u Ameriku.

Pročitajte: Ni dva meseca od porođaja Amidžićeva žena odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani (FOTO)

Sa njom se zabavljao kratko, te takođe odlučio na brak, a plod te ljubavi je sin Matija. Nažalost, ni taj odnos nije dugo potrajao. 

Na proleće 2021. godine Ognjen i Danijela pustili su u etar zajedničko saopštenje za medije gde su izneli da se sporazumno razvode i zamolili da se od toga ne pravi nepostojeći sukob.

Nedugo od odluke o razvodu manekenka se pojavila u jednoj emisiji, gde je kroz suze spomenula da je razlaz za nju bio poput male smrti, te da se teško sa tim nosila.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Voditelj, koji je rame za plakanje pronašao na ramenu Mine Naumović, više nije želeo da se oglašava.

Zapravo, svoju novu priču, novu vezu, kasnije i brak i rođenje drugog mezimca Perua delio je s javnošću, ali se na prošlost nije vraćao, sve donedavno kada je u podkastu kod Lune Đogani odlučio da se priseti emotivnih izazova.

- Sećam se prve simpatije. Celu osnovnu školu mi se niko nije svideo. Posle prvu vezu imao sam sa 17 godina, i trajala je dve godine - počeo je priču Amidžić.

Ja nisam imao  puno veza u životu. Posle toga sam imao vezu od osam godina. Onda sam imao vezu koja je bila prvi brak, onda veza, pa brak drugi, a sad veza, pa brak treći.

Na Lunino insistiranje, osvrnuo se na sedmogodišnju vezu, te objasnio kako je moguće da ona nije završila brakom takođe.

Pročitajte: Jedna fotografija venčanja Ognjena Amidžića prvi put pred očima javnosti - Sneg bela venčanica i kraljevsko plavo odelo

- To je problematika svake duge veze kod svakog. Ako ti mlad uđeš u neku vezu i to se ne kruniše brakom u nekom trenutku, to je osuđeno na propast. Kad premlad uđeš u neki vezu, jedan od milion uspe da to bude za ceo život. Sve je to danak neiskustva.

ATA Images

 

- Institucija braka nema više tu snagu koju je imala nekada. S jedne strane, to uopšte nije loše. Papir ništa ne znači. Ako nešto valja - to će da valja i sa papirima i bez njih. Danas je samo ko ti odgovara, i to je to - zaključio je.

 

Komentari (0)

Loading