Celebrity News

Ivana Dudić O RUŽNIM KOMENTARIMA NA RAČUN NJENOG USPEHA: To pričaju besposlene i sujetne koleginice

Ivana Dudić O RUŽNIM KOMENTARIMA NA RAČUN NJENOG USPEHA: To pričaju besposlene i sujetne koleginice

Glumica Ivana Dudić privukla je pažnju javnosti kao policajka iz serije "Ubica mog oca", a sada je gledamo u glavnoj ulozi u "Crvenom mesecu".

U razgovoru za "Kurir", progovorila je o tome zašto je smatraju hladnom i arogantnom, a takođe dotakla se i šuškanje koja poručuju da je glavnu ulogu dobila "preko kreveta".

- Da, susretala sam se s takvim pričama i predrasudama, ali koleginice koje to pričaju jesu besposlene i sujetne. Kada sam bila na drugoj godini Akademije, komšinica koja je živela sprat iznad mene, a koja me zna od rođenja, pitala me je kako sam uspela da upišem fakultet i ko mi je bio veza. Ljudi uglavnom imaju predrasude i ne veruju da neko isključivo svojim radom i zalaganjem može doći do uspeha - izjavila je Ivana koja je svesna da se o njoj govori kao o nepristupačnoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana) дана 17. Јул 2019. у 6:26 PDT

- Da, čula sam i te priče su tačne. Zaista jesam i prepotentna i hladna prema ljudima koji mi na takav način priđu - naglašava glumica.

Ivana je istakla da je snima i po 12 sati dnevno, zbog čega njen privatan život trpi.

- Nemam momka. Da bih ga imala, on bi morao da me zna pre ovog projekta da bi mogao da razume zašto me nema, zašto sam po 12 sati na snimanju i zašto se ne javljam na telefon. Roditelje koje obožavam i koji su moja oaza mira, ne viđam uopšte, ali mi se još na Akademiji pripremamo za to i moramo biti spremni na tu žrtvu - iskrena je ona.