Celebrity News

Kriza u vezi Sofije i Luke: Jović obnovio kontakt sa bivšom?

Kriza u vezi Sofije i Luke: Jović obnovio kontakt sa bivšom?

Dvomesečna veza manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića navono je već neko vreme u krizi.

Fudbaler je Sofiji navodno zamerio što je u medijima pričala o njihovoj vezi a kako pišu domaći mediji, prvi problem nastao je kada je Luka navodno obnovio kontakt sa bivšom nevenčanom suprugom Anđelom.

https://www.instagram.com/p/B4Sgr1GFJ6G/

Naime, Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili naslednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko meseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

Luka Jović sad ljubi Sofiju Milošević, a OVA PLAVUŠA mu je pre samo osam meseci RODILA SINA

- Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom - kaže izvor za Kurir.

Budući da je Sofija nedavno i priznala kako je zaljubljena u fudbalera, Luka nije bio za to da se njihova veza javno eksponira, zbog toga su se i posvađali.

Posle ovih fotki više nema skrivanja: Sofija Milošević i Luka Jović NA ZAJEDNIČKOM PUTOVANJU

- Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se "opere" od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem, s kojim je bila tri nedelje - tvrdi dobro obavešten izvor.

Manekenka navodno pokušava da izgladi odnos sa Lukom, koji se zbog povrede trenutno nalazi u Beogradu a povodom ovih navoda nije se odazivala na pozive i poruke.