Celebrity News

Cifra koju su mladenci dobili na svadbi će vas zaprepastiti, a evo šta su im poklonile ove poznate zvezde!

Cifra koju su mladenci dobili na svadbi će vas zaprepastiti, a evo šta su im poklonile ove poznate zvezde!

Svadba decenije Veljka i Bogdane Ražnatović, kako je mnogi nazivaju proteklih dana, sjajno se završila, a mladenci, kako pišu domaći mediji, noćas su imali pune ruke posla...

Naime, budući da su na svadbi ispoštovani svi tradicionalni svadbarski običaji, koja datiraju još iz ranih narodskih vremena, ovo venčanje definitvno je propraćeno budnim okom javnosti.

Od luksuznih kola za mladu, okićenog svadbarskog autobusa, pucanja u jabuku i kupovine mlade, svadbu je obeležio i ogroman broj kolega i prijatelja koji su se odazvali Cecinom pozivu za ovaj važan dan.

Pored sjajno dekorisane sale, prelepog cveća kao i raskošne svadbene torte, mladenci su na kraju dobili veliki broj poklona, a kako piše Telegraf, sve je bilo u kovertama.

Kako priča izvor blizak maldencima, mladi bračni par Ražnatovića noćas je brojao više od 100.000 evra.

Cecin govor na svadbi sina dugo će se pamtiti! (video)

- Nije bilo nekih poklona. Uglavnom su dobili po koju flašu žestokog pića, za mladu je stizalo cveće, ali više je bilo u kovertama. Kako sam čuo, Bogdana i Veljko su dobili više od 100.000 evra i skoro svi gosti su se ipak odlučili za novac - kaže blizak izvor za Telegraf.

Neke poznate ličnosti, poput Ace Pejovića, Dušice Jakovljevič i Saše Matića na pitanje šta su poklonili mladencima, imali su jasan i konkretan odgovor:

- Od kad su stari Feničani izmislili novac, pokloni nisu potrebni - rekao Aco Pejović, dok je voditeljka Dušica Jakovljević imala interesantniji odgovor:

- Ne mogu sa peglom da dođem, em je nezgrapno da nosim, frižider još teže. Televizor im sigurno ne treba, sa parama uvek najbolje znamo šta ćemo.

Saša Matić duhovito je prokomentarisao isto pitanje:

- Poklon je na sigurnom. Kod žene je koverta, ipak žene najbolje znaju da barataju novcem.