Celebrity News

Nakon spekulacija da je Milica Todorović "bacila oko" na glumca, Petar Strugar raskinuo sa devojkom Tamarom!

Nakon spekulacija da je Milica Todorović "bacila oko" na glumca, Petar Strugar raskinuo sa devojkom Tamarom!

Ovih dana, u medijima propraćena je vest da je Milica Todorović, jedna od naših najpopularnijih pevačica, često lajkuje i komentariše fotografije Petra Strugara a zbog poslednjeg komenatra gde je Petru ostavile srce u komentarima ispod fotografije na kojoj jaše konja, podgrejala je sumnje da između njih postoji nešto više od poznanstva.

https://www.instagram.com/p/B4IfUShAqh8/?utm_source=ig_embed

Spekulacije su krenule i pre dva meseca kada je na Instagramu postavila zajedničku fotografiju sa Petrom.

Milica Todorović se OGLASILA prvi put nakon RASKIDA: VEZALA SAM SRCE DA NI NE POMISLIM NA OPROŠTAJ!

Naime, kako sada piše Blic glumac Petar Strugar i dizajnerka enterijera i nameštaja Tamara Gavrilović su se nedavno razišli.

 

Budući da zgodni glumac ne voli da priča o privatnom životu kao ni o ljubavnom, ove godine Petar se bez obzira na to što je znao da će se o njegovoj vezi odmah pisati u novinama, pojavio na jednom događaju sa prelepom Tamarom. To ga i nije previše tangiralo, međutim sada po pisanju domaćih medija i priči dobro obaveštenih izvora, pre nekoliko nedelja, oni su odlučili da stave tačku na ljubav i svako je krenuo svojim putem.

NE VIĐAMO IH ČESTO U JAVNOSTI: Petar Strugar i ZANOSNA CRNKA mamili poglede na premijeri filma (foto)

- Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu hteli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih - kaže za “Blic” izvor koji je upućen u celu priču.

Da li je ovo sve usko povezano sa maloćas ppomenutom pevačicom, ne znamo, a dalji sled dešavanja ostaje da vidimo...