Celebrity News

Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno se za medije dotakla teme venčanja njenog brata Veljka, ali i njegove supruge Bogdane sa kojom se, kako kaže, dobro slaže.

- Bogdana već godinu i po dana živi kod nas, to je sada i njena kuća. Divno se slažemo, ona je super, puno je volimo. Ušla nam je pod kožu vrlo brzo i dobra je devojka, što je najvažnije - objasnila je ona za "Blic", pa nastavila:

- Veljka nisam nikada do sada videla tako zaljubljenog i privrženog - rekla je ćeka Svetlane Cece  Ražnatović i prokomentarisala to što je sa izabranikom Đorđem bila na bratovljevom venčanju.

- On je deo porodice, mi smo tri godine zajedno i normalno je da bude tu. Kada me je video da plačem, bilo mu je emotivno, slatko, a i smešno u isto vreme. Nisam htela da pogledam baš u njega jer sam znala da će da mi se smeje - bila je iskrena mlada pevačica za pomenuti list, pa je na pitanje da li su joj ljubav i karijera jednako važne u životu, rekla:

- Meni je podjednako bitna ljubav i karijera. Mada, mislim da bih uvek pre izabrala nekoga ko mi je prijatelj i podrška, ko mi je ljubav i životni saputnik. Nekako je to nešto što stavljam ispred svega, pored porodice i prijatelja - istakla je ona.

Dogovor sa Veljkom 

Inače, Anastasija nije sakrila ni kakav dogovor ima sa bratom koji sa suprugom čeka muško dete koje će porodicu uveseliti za nekoliko meseci:

- Veljko i ja smo još kao deca imali dogovor da ko god prvi bude dobio muško dete, da se ono zove Željko. On je prvi, tako da će njemu pripasti. Znala sam da Veljko iščekuje da bude dečak, a ja sam ga sve vreme zezala kako će sigurno biti devojčica i da imam taj osećaj. On je kao pričao sve samo da je živo i zdravo, a u stvari je hteo da me zadavi. Meni je stvarno najvažnije što je sa bebom sve kako treba - rekla je Anastasija za "Blic".