Celebrity News

Bacila burmu? Megan Foks ostavila muža nakon 18 godina braka!

Bacila burmu? Megan Foks ostavila muža nakon 18 godina braka!

Američka glumica Megan Foks napustila je svog supruga, glumca Brajana Ostina Grina s kojim ima troje dece.

Holivudski glumac je u svom emotivnom govoru otkrio da se rastao od Megan, ali i istakao da je ona njega ostavila.

Takođe, kako navode inostrani mediji, glumac i bivši suprug Megan Foks, sanjao je tu situaciju pre nego što se sve uopšte dogodilo, kao da je predosetio.

- Tri nedelje nakon što je otišla sanjao sam da se vratila i da smo se odjednom udaljili i da ništa više nije bilo isto - ispričao je glumac i dodao:

- Dao sam joj nekoliko nedelja, pa sam mislio da će se stvari vratiti u normalu. Mislio sam da je samo umorna, jer je imala naporno snimanje - zaključio je Grin.

NE PROPUSTITE:
PRETERALA SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Fanovi Megan Foks ogorčeni zbog njenih najnovijih fotki!

Мegan Foks uslikana bez burme!

Seks simbol Megan Foks, kako pišu inostrani mediji uslikana je bez burme i to baš nedavno, za vreme koronavirusa. Megan je bila u opuštenom izdanju, u kupovini lepa kao i uvek, ali je paparacima pažnju privukla ruka na kojoj nije sijala burma.

Na kraju, ispostavilo se da je istina - Megan i Brajan više ne žive u zajednici.

Uprkos tome, navodno ne planiraju da se razvedu nakon 10 godina braka i zajedno su odlučili da odgajaju trojicu svojih sinova.

- Megan i Brajan se jako vole, ali jednostavno ne mogu da žive zajedno. Mesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo pre nego što je počela pandemija. Ni u jednom trenutku nisu planirali da se razvedu. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su svaki put uspeli da ih reše, a njihovi prijatelji se nadaju da će i ovaj put biti tako - izjavio je anonimni izvor blizak njima.

NE PROPUSTITE:
Fanovi zgroženi izgledom nekad NAJSEKSEPILNIJE CRNKE: Prestani da koristiš botoks, ličiš na Azijatkinju! (foto)

Megan Foks na meti osuda - Sina odgaja da bude devojčica!?

Holivudska glumica Megan Foks priznala je prošle godine da njen sedmogodišnji sin Noa ponekad nosi haljine u školu zbog čega ga drugari često zadirkuju.

Gostujući u emisiji “The Talk” ona je rekla da Noa obožava modu.

On dizajnira, pravi modne kombinacije i vrlo je talentovan. Ponekad se i sam odeva u haljine, ali čak i ovde ima dece koja ga zadirkuju i govore da ne bi trebalo da nosi haljine ili ružičastu boju – rekla je glumica.

Paparaci su nedavno uslikali Nou sa ocem na dečijem rođendanu kada je maleni dečak je bio obučen u haljinu princeze Elze.

Megan Foks sa Brajanom Ostinom Grinom ima tri sina. Glumica uvek ističe kako svoju decu odgaja tako da budu puni samopouzdanja i da sami biraju svoj put! 

Meganin suprug, koji se proslavio u seriji “Beverli Hils”, deli njeno mišljenje i javno je stao u odbranu Noe još 2017. godine kada je Megan objavila fotografiju na kojoj Noa nosi haljinu upravo iz crtaća “Zaleđeno kraljevstvo”.

Moj sin ima četiri godine i čuo sam da nekima smeta što nosi haljinu. Želim da im poručim da me baš briga šta oni misle. On ima četiri godine i ako želi da je nosi, nosiće je - rekao je Brajan tada.

Uprkos njihovom neslaganju, Brajan i Megan zajedno stoje iza svake svoje roditeljske odluke!

NE PROPUSTITE:
Fanovi ismevali sinove Megan Foks: Žao nam je dečaka jer izgledaju kao devojčice (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @famouskids_insta on Feb 5, 2020 at 2:59am PST

Komentari (0)

Loading