Celebrity News

13 najlepših žena na svetu- da li je po vašoj meri ovaj izbor?

13 najlepših žena na svetu- da li je po vašoj meri ovaj izbor?

Kraj godine donosi razne top liste, među njima i najlepših ljudi na svetu. Njih 13 je prema glasanju 150.000 korisnika plarforme rankong.com proglašeno najlepšim.

Kristen Bel

Iako nije izvikana, lepa plavuša iz Mičigena zasluženo se našla na listi. A da je uspešna komičarka, pokazala je u filmu "Nevaljale mame" koji je trenutni hit u bioskopima.

Dženifer Koneli

Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status prave lepotice. Nekoliko sezona bila je zaštitno lice modnih kampanja kuće "Balenciaga", a zatim ju je preuzeo "Luj Viton".

Zoi Dešanel

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on Feb 14, 2014 at 10:41am PST

Zvezda serije "New Girl" pored prelepih plavih očiju ima i ono nešto. Čak i kad je glumila omraženu Samer u "500 dana ljubavi" i dalje je bila simpatična.

Miranda Ker

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Sep 28, 2017 at 6:19pm PDT

Klasičan je primer devojke iz komšiluka. Iako uvek izgleda kao da se spremila na brzinu, iza nje stoji vojska stilista, frizera i šminkera. Nedavno se drugi put udala i to za mladog milijardera, osnivača Snepčeta.

Natali Portman

Sa IQ-om 140, ona uz Šeron Stoun spada u žene s najvećim kvocentom inteligencije u glumačkom svetu.Uvijek negovana brineta status zvezde može zahvaliti serijalu "Ratovi zvijezda", ali je podjednako dobra i u dramama i romantičnim komedijama.

Blejk Lajvli

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Aug 2, 2017 at 3:43pm PDT

Plavuša dugih nogu i neodoljivog osmeha, od nezrele Serene iz "Tračare" prerasla je u pravu modnu ikonu. Sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i dvoje mališana, Blake je savršen spoj bombe i porodične žene.

Mila Kunis

 

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on Oct 28, 2017 at 1:18am PDT

Uvek na listi najlepših žena i to sasvim zasluženo. Bademaste oči, tamna kosa, preplanuli ten, divan osmeh, al i status kul cure, čine Milu jedinstvenom pojavom u Holivudu. Nije Ešton Kučer naivan.

Džesica Bil

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Sep 26, 2017 at 10:34am PDT

Predivna glumica koja je bila i model. Prirodna brineta ima perfektnu figuru i isto tako poželjnog patrnera Džastina Timberlejka.

Kejt Bekinsejl

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Nov 1, 2017 at 6:34pm PDT

Najpoznatija po ulozi u filmu Pearl Harbor s Benom Aflekom, ova glumica je sinonim klasične lepote. Prodorne smeđe oči, bujna kosa boje meda, fantastično telo, Kejt nema manu.

Megan Foks

 

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on Nov 4, 2017 at 2:26pm PDT

Od prvih scena u Transformerima, prekrasna Megan je osvojila sve muškarce sveta. A i glumca Brajana Ostina Grina, kome je rodila troje dece. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, ali svejedno, posao je urađen savršeno

Kejt Apton

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Oct 18, 2017 at 5:54am PDT

Sveže udata žena, i to za igrača bejzbola Džastina Verlandera, lepa 25-godišnja manekenka izgleda poput prave cure iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i bujni dekolte čine je privlačnom. Iako je izgubila nekoliko kilograma od kada se pojavila na naslovnicmama

Skarlet Johanson

Lepa i talentovana. Svoje prve glumačke korake napravila je u pozorištu davne 1994. godine. Kažu da je najlepše izgledala u filmu "Ljubav u Barseloni".

Šarliz Teron

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Apr 1, 2016 at 4:41pm PDT

Kraljica svemira i svega što postoji u svemiru. Žena koja svakim danom izgleda sve bolje, i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe kolegice.