Celebrity News

Šok: Severina izgubila starateljstvo nad sinom, Aleksandar će sada živeti sa Milanom Popovićem

Šok: Severina izgubila starateljstvo nad sinom, Aleksandar će sada živeti sa Milanom Popovićem

Pevačica Severina Kojić u pravnoj bitci oko starateljstva nad sinom Aleksandrom s njegovim ocem Milanom Popovićem izgubila je spor.

Naime, sudija Tea Golub je danas donela privremenu meru i naložila da sin srpskog biznismena i pevačice ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta, piše jutarnji.hr.

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju - izjavila je pevačica za pomenuti list navodno se gušeći u suzama.

Inače, Milan Popović je navodno za sedmogodišnjeg dečaka, koji je državljanin Hrvatske, već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to uradio bez njene saglasnosti i već je angažova advokata u Srbiji da to ispita.

Severinin advokat Mate Matić, podneo je u utorak krivičnu prijavu protiv Milana zbog povrede detetovih prava. Ovo se desilo nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa, kada je bio zatvoren u istoj nakon časova jer otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba umesto Severine. Dečak je bio istraumiran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu. Više o tome pročitajte OVDE

Međutim, i pored toga, Milan Popović vodio ga je navodno u školu i zato je protiv njega pevačica podnela krivična prijavu.

Kako navode regionalni mediji, Severina Kojić danas bi trebalo sina da preda ocu koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brine o njemu.

Pevačicini adovkati će ovu odluku da pokušaju da ospore s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog povrede detetovih prava, piše jutarnji.hr.