Celebrity News

Cela Britanija čeka ovaj momenat: Evo kad će se princ Luis ponovo pojaviti u javnosti!

Cela Britanija čeka ovaj momenat: Evo kad će se princ Luis ponovo pojaviti u javnosti!

Vojvotkinja Kejt Midlton svoje treće dete na svet je donela 23. aprila, istog dana kada je javnosti i pokazala novog kraljevskog naslednika, princa Luisa. Prva prilika da javnosti ponovno vidi malenog princa biće na dan njegovog krštenja...

Vojvotkinja Kejt Midlton nakon rođenja trećeg deteta krajem aprila već se nekoliko puta pojavila u javnosti u sklopu kraljevskih angažmana. Najznačajniji je sigurno bio venčanje princa Harija i Megan Markl.

I dok se svet divi njenoj neverovatnoj figuri koju je u ekspresnom roku uspela da dovede do savršenstva, mnogi se pitaju i kada će ponovno imati prilike da vide malenog princa Luisa, najmlađeg sina vojvotkinje i vojvode od Kembridža.

Iako Kensingtonska palata još nije objavila nijednu zvaničnu fotografiju princa Luisa (samo one koje je fotografisala Kejt) niti ikakve vesti o njemu, očekuje se da će se njegovo krštenje održati početkom jula. Biće to ujedno i prva prava prilika da vidimo trećeg naslednika Kejt i Vilijama.

https://www.instagram.com/p/BibTFTAjUFT/?hl=en&taken-by=katemiddletonphotos

Razumljivo, bebi je prvih nekoliko nedelja trebao mir, a doktori ni ne preporučuju majkama da svoju novorođenčad odmah vode u velike gužve i publiku.

Ako je suditi prema dosadašnjem razvoju događaja nakon rođenja prva dva deteta, princa Džordža i princeze Šarlot, krštenje bi zaista moglo da se održi za 15-ak dana.

Podsetimo, princ Džordž kršten je krajem oktobra 2013. godine, tri meseca nakon rođenja, u londonskoj kapeli Sent Džon, a njegova dve godine mlađa sestra princeza Šarlot sakrament krštenja primila je u julu 2015, samo dva meseca nakon što je došla na svet.