Celebrity News

Danas bi im bila GODIŠNJICA BRAKA: Bez reči Sanja Papić OVO posvetila pokojnom mužu

Danas bi im bila GODIŠNJICA BRAKA: Bez reči Sanja Papić OVO posvetila pokojnom mužu

Umesto da slavi jedan od najsrećnijih dana u godini, tuga i praznina koje ostavljaju bez reči...

Bivša misica Sanja Papić (34) prošle godine u ovo vreme, u sedmom mesecu trudnoće zavetovala se na večnu ljubav svom suprugu, tragično preminulom advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću koji je ubijen pre nešto više od nedelju dana.

Par se 2017. godine na današnji dan venčao u Parizu, daleko od očiju javnosti, a fotografije ceremonije lepa misica podelila je tada sa pratiocima na Instagramu.

Danas skrhana bolom Sanja je posvetila svom suprugu fotografiju na pomenutoj društvenoj mreži i prisetila se jednog od najsrećniji dana u svom životu.

- Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu – izjavila je Sanja ranije za magazin “Story", dok su joj danas uz fotografiju sa suprugom, koja razara srca reči izostale.

Podsetimo, Ognjanović je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji. U kobnoj pucnjavi, u ruku je ranjen i njegov sin Petar. Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao.