Celebrity News

Danijela i Ognjen Amidžić: U našem braku ima ljubomore!

Danijela i Ognjen Amidžić: U našem braku ima ljubomore!

Neočekivani tandem u novom domaćem muzičkom hitu samo je običan bračni par kada se svetla ugase, a ovom prilikom Danijela i Ognjen Amidžić otkrivaju tajne svog zanimljivog projekta koji je obogatio njihovu deset godina dugotrajnu ljubav

Da su na mnoge stvari pre deset godina želeli da se opklade, pitanje je da li bi predvideli sve ono što danas imaju. Voditelj Ognjen Amidžić (44) i direktorka modne agencije „Models Inc.“ Danijela Dimitrovska Amidžić (32) važe za jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni i uprkos svim kvotama za brak ljudi koji se bave tako zahtevnim karijerama, odoleli su izazovima. Svoj odnos umeju da začine sitnim opkladama poput one koja je nedavno pala kada je Danijela, uprkos svom osećaju, zakasnila na dogovoreni sastanak sa Ognjenom i tako je nastao jedan veoma zanimljiv projekat. Pravi pobednik ovog malog nadmetanja ponovo je, ipak, bila njihova ljubav.

Iznenadili ste veliki deo javnosti objavom zajedničke pesme “Dodaj gas”, na kakve reakcije ste naišli i šta vam je bilo najvažnije kada ste se odlučili na ovu ideju?

Ognjen Amidžić snimio pesmu sa Danijelom, manekenka nikad izazovnija u spotu! (video)

O. A. : Reakcije su bile odlične i drago mi je zbog toga. Meni se pesma veoma dopada, Danijelin glas se odlično uklopio u celu priču, a najvažnije od svega jeste da smo se nas dvoje zabavili.

D. A.: S obzirom na to da sam izgubila opkladu, morala sam da ispunim svoj deo dogovora i da budem fer. Odlično sam se zabavila na snimanju pesme, ali i spota, tako da je sve na kraju bilo fantastično.

Više od tri meseca čekali ste na njenu objavu, zbog čega je sada bio pravi trenutak?

O. A. : Čekali smo pravi momenat, ali kada smo otputovali na Maldive i zajedno se dosetili ideje da bismo baš tamo mogli da snimimo spot, odlučili smo da više ne čekamo.

Praznična bajka na belom pesku: Manekenka Danijela Dimitrovska objavila fotku sa sinom a evo zašto je ona toliko posebna (foto)

Danijela i Ognjen Amidžić - Zajednički projekat na iznenađenje mnogih

Danijela i Ognjen Amidžić oduševili su publiku kada su pre nekoliko nedelja objavili svoj prvi zajednički spot. Iako lepa manekenka nikada nije pokazivala pretenzije za pevanje, Ognjen ipak ističe da od trenutka kada su se upoznali Danijela je stalno pevušila, ali škrto i samo za sebe. Ognjen je ovog puta procenio da je vreme za jedan zajednički projekat.

Rekli ste da je pesma nastala zahvaljujući opkladi koju je Ognjen dobio. Ognjene, zašto ste imali baš tu želju?

O. A. : Oduvek sam govorio Danijeli da bi trebalo da snimi pesmu, jer od trenutka kada smo se upoznali, ona je stalno pevušila, ali nikako nije želela da malo pusti glas. Verovao sam da ona to može i, eto, bio sam u pravu. Kada bi je muzička karijera zanimala, Danijela bi se sigurno ozbiljno posvetila tom radu, jer šta god započne, uvek je profesionalna. Naravno, kažem da hoće, ali neće (smeh).

Kroz oči komšija – Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Danijela i Ognjem Amidžić kažu da nisu želeli da žure sa snimanjem spota te da se čitava zamisao na kraju rodila slučajno

– Otputovali smo na odmor, a ideja da snimimo spot tamo došla je spontano. Iako je plan bio da se numera ekranizuje u Beogradu sa ekipom profesionalaca, odlučili smo da se ipak mi oprobamo u toj ulozi. Budući da nismo poneli profesionalne aparate, telefon je bio jedino sredstvo. Ispostavilo se kao pun pogodak.

Danijela i Ognjen otkrili da je Matija specifično dete, pa priznali zašto neće brata ili sestru

Danijela i Ognjen Amidžić - S dolaskom proleća proslaviće osam godina braka

Danijela i Ognjen Amidžić na proleće proslaviće osam godina braka, a ovim povodom za naš magazin "Story" iskreno su odgovorili na pitanje da je njihov brak jedna konstanta luda vožnja...

D. A. : Brak kao i svaki – luda vožnja je u svakom smislu. Ima uspona i padova, ali je bitno da se trudite da dodate gas onda kada treba i zakočite kada vidite da je to dovoljno dobro. Ukupno deset godina smo zajedno i nama zaista ništa ne pada teško. Jedno drugom smo podrška.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska otkrili ko je “dobar, a ko loš policajac” u vaspitanju sina

O. A. : Treba davati gas i kočiti, ali je važno da vožnja nikada ne prestane.

Ima li tu i dalje mesta ljubomori?

O. A. : Ljubomore ima u nekim normalnim količinama i smatram da je to znak da je ljubav prisutna. Zdrava ljubomora je uvek dobra, dok ona bolesna nije i kod nas je nema.

Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom Dimitrovskom: Imao sam više sreće, nego pameti

Na koje načine je vaš brak drugačiji otkako ste Matijini roditelji?

O. A. : Mnogo nam je lepše i ne možemo da zamislimo život bez njega. Matija je uneo novu energiju, dao je smisao svemu što nas dvoje radimo i zaista smo presrećni.

D. A. : Parovi se promene dolaskom deteta u njihov život i to je jedna jaka spona u zajednici ili braku. Odnos postaje čvršći. Matija je sve ono čemu smo se nadali.

Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku

Danijela, gledate li redovno Ognjenovu emisiju? On nam je rekao da ste njegov najveći kritičar, šta mu obično zamerite nakon emisije?

D. A. : Kada me pita za mišljenje, iskrena sam i trudim se da budem objektivna jer na taj način mislim da mogu da mu pomognem. Uvek mu kažem šta mislim, ma koliko to u trenutku zvučalo oštro ili grubo, ali ne iznosim mišljenje dok me ne pita.

Rekli ste da će ova pesma ipak ostati izuzetak kada je vaše bavljenje muzikom u pitanju. Šta pripremate na poslovnom planu?

D. A. : Fokusirana sam na posao u modnoj agenciji. Nedavno sam otvorila i svoj kozmetički salon. To je kombinacija lepog i korisnog. Pronalazim se u svemu što je vezano za modu i lepotu.

Mladi se sa tim često susreću: Ognjen Amidžić je u srećnom braku, ali ovo ga strašno potresa