Celebrity News

Drama u porodičnom domu! U kuću Nataše Bekvalac upao nepoznat muškarac!

Drama u porodičnom domu! U kuću Nataše Bekvalac upao nepoznat muškarac!

U porodičnom domu poznate pevačice jutros oko 11 časova desila se prava neobjašnjiva drama. Naime, u kuću Nataše Bekvalac upao je nepoznati muškarac.

Drama u porodičnom domu Nataše Bekvalac.

U Natašinu kuću na mestu Čenej navodno ušao je nepoznat muškarac, koji je nosio pevačici poklon i cveće, piše "Objektiv".

Dalje kako se navodi, poznata pevačica suprotstavila mu se, rekavši da momentalno napusti njenu kuću.

NE PROPUSTITE:
Žena za sve: Nataša Bekvalac u nikad viđenom izdanju (foto)

Drama u porodičnom domu - Nepoznat muškarac prošao pored majke Nataše Bekvalac! 

Danas oko 11 časova nepoznati muškarac upao je u kuću Nataše Bekvalac. Kako prenosi Blic, muškarac je navodno naišao na njenu majku Miru na vratima, a potom se zaputio prema unutrušnjasti kuće gde se Nataša igrala sa svojim ćerkama, piše "Alo".

Na pitanje njene majke ko je i zbog čega je došao, odgovorio je da je došao da donese poklone. Kako dalje navode domaći mediji, Nataša kada ga je spazila dok je bezbrižno boravila u svom domu. Tada mu je rekla da izađe napolje, jer će zvati policiju. Nakon nekoliko negodovanja, izašao je iz kuće i pobegao.

Popularna pop diva Nataša Bekvalac trenutno se nalazi u policijskoj stanici, gde daje izjavu povodom ovog neprijatnog incidenta.

- Nataša je u policijskoj stanici i daje izjavu, vidno je potresena svime onim što se dogodilo na njenom imanju u Čeneju - rekli su iz pevačicinog PR tima za "Premijera - Vikend specijal".

NE PROPUSTITE:
Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

Drama u porodičnom domu i tog kobnog aprila pre dve godine! 

Pop zvezdu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju 2018. godine u aprilu pretukao, sada već bivši suprug Luka Lazukić. 

Nataša je tada bila u Urgentnom centru u Beogradu kako bi joj bile konstatovane povrede. Fizički bol je prošao, ali onaj duševni polako jenjava jer konačno živi životom iz bajke. 

Iako su se Nataša Bekvalac i Luka Lazukić razišli pre više godinu i po dana pošto ju je on fizički napao, zvanično su se razveli tek 24. oktobra 2019.

Kako su pisali domaći mediji, pevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom, a bivši košarkaš navodno će plaćati alimentaciju od svega 13.000 dinara mesečno.

Nataša i Luka su se na sudu zadržali sat i po vremena, a pevačica je iz sudnice izašla sa osmehom. Na pitanje kako se oseća okupljenim novinarima poručila je:

– Konačno sam razvedena. Veoma sam srećna!

I, zaista to jeste!

NE PROPUSTITE:
Surova realnost Nataše Bekvalac: Isfrustrirana sam, moj život je robija!

Komentari (0)

Loading