Celebrity News

Glumica Jelena Jovičić: Napravila sam velike rezove!

Glumica Jelena Jovičić: Napravila sam velike rezove!

Svi komadi u kojima glumica Jelena Jovičić igra pozdravljaju se ovacijama, a niz nagrada koje je tokom karijere stekla govore da joj nije naklonjena samo publika već i kritika.

Rođena Beograđanka, glumica Jelena Jovičić odlično se snalazi i u serijama i na filmu, te smo tako imali prilike da je gledamo u projektima poput Crna mačka, beli mačor, Mješoviti brak, Vojna akademija, Od vrata do vrata, a kroz emisiju Šljivik i muzičko takmičenje Beovizija pokazala nam je da dobro pliva i u voditeljskim vodama.

Uloga za koju tvrdi da joj ipak najviše leži jeste uloga majke. Zbog sreće sina Mateje (12) i ćerke Anđele (8), ali i zbog usavršavanja, spremna je na sve, pa čak i da se preseli u Ameriku, što joj je u planu čim dobije radnu vizu. Jelena živi mirno i povučeno i ne dozvoljava medijima da joj se mnogo mešaju u intimu.

NE PROPUSTITE: Jelena se RAZVELA a onda udala za ŠEST GODINA MLAĐEG MUŽA i život joj se potpuno promenio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Jovicic (@jovjelen) on Mar 29, 2020 at 12:54pm PDT

Nažalost, poslednjih meseci našla se u žiži medijskog interesovanja. Na koji način se nosila s tekstovima u čijim redovima je bilo i neistina, kako je sinu i ćerki objasnila novonastalu situaciju, da li je strog roditelj i čime nadomešćuje to što mesecima zbog koronavirusa ne radi, otkriva za Story.

STORY : Zna li se da li će pozorišta s radom početi na vreme?

- Nešto više o tome znaćemo 2. septembra kada se budemo vratili s kolektivnog odmora. Stava sam da nema ništa između – ili ćemo raditi na rizik, bez maski ili nećemo uopšte ni počinjati s probama. U tom slučaju bilo bi dobro da se okrenemo komedijama, koje smo do pre desetak godina imali na repertoaru, s manjim ansamblom, naravno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Jovicic (@jovjelen) on Jun 18, 2020 at 2:10pm PDT

Glumica Jelena Jovičić - Sve što posmatramo oko nas dolazi isključivo od nas

Lepa Jelena stiče da se na društvenim mrežama susreće s komentarima, ali ljudima nište ne zamera. Shvatila je, kako kaže, da nije problme u njoj.

Koliko se vama puta u životu dogodilo da vas neko potceni?

- I dalje mi se to dešava. Na društvenim mrežama susrećem se s raznim komentarima koji me uveseljavaju. Ne zameram tim ljudima, jer verujem da problem nije u meni, već u njima. Sve što posmatramo oko nas dolazi isključivo od nas. S potcenjivanjem sam se susretala i u poslu.

- Umeli su da kažu da je mjuzikl puka zabava, a mišljenje su promenili tek kada su se našli u mojoj koži. Shvatili su da publiku do ushićenja ne dovodi samo veština pevanja i plesa, već glumački izraz dramskog umetnika. Prava je stvar kada imaš dobrog reditelja.

Spomenuli ste da ste vrlo zatvoreni u odnosima, možemo li da zaključimo da su muzika i gluma jedan od načina da ispoljite emocije?

- Da, scena je ta koja me otvara. Iako veoma komunikativna, jedno vreme bila sam vrlo zatvorena i emocije sam gurala pod tepih. Naime, kada me neko povredi, umela sam da oćutim ili nađem fin način da odgovorim, ali mi se najčešće to obijalo o glavu.

- Bila sam mlada i veoma trpeljiva. Budući da su se te situacije nizale i narušavale mi zdravlje, odlučila sam da napravim rezove i udaljim se od onih koji mi ne misle dobro. Snažne emocije najlakše izražavam u komunikaciji s najbližima, što je normalno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Jovicic (@jovjelen) on Jun 18, 2020 at 2:10pm PDT

Kakve reakcije je u vama probudilo to što ste pre mesec dana bili u žiži interesovanja, ne baš prijatnim povodom, u vezi s vašim bivšim suprugom?

- Za početak, moram da naglasim da sam u braku poštovala diskretnost suprugovog posla, stoga vam o tome ne mogu ništa više reći. Čim sam videla u kom smeru je to otišlo u medijima, angažovala sam dobrog advokata i najavila da ću svakoga ko bude pisao neistine tužiti.

Zašto je donela odluku o razvodu pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 8. septembra. Ne propustite!

Komentari (0)

Loading