Celebrity News

Glumica Kameron Dijaz ponovo trudna, odao je ovaj detalj?

Glumica Kameron Dijaz ponovo trudna, odao je ovaj detalj?

Glumica Kameron Dijaz, koja je nedavno postala majka, navodno je ponovo trudna

Glumica Kameron Dijaz, koja proteklih meseci uživa u svojoj novoj ulozi, našla se na meti spekulacija. Kako tvrde inostrani mediji, lepa glumica opet je u drugom stanju.

Glumica Kameron Dijaz ponovo trudna - Šta je prethodilo ovim navodima? 

Kako je otkrio izvor za "OK!" magazin vest o trudnoći proširila se nakon što su njeni prijatelji primetili da glumica više ne pije alkohol.

- Prijatelji su primetili da za vreme zajedničkih druženja putem video-poziva, Bendži pije pivo, a Kameron nazdravlja limunadom umesto s uobičajenim koktelom, koji joj je omiljeno piće. Iako ona to pravda tvrdnjom da želi da ostane zdrava, jasno se vidi onaj poseban sjaj - ispričao je izvor koji tvrdi kako glumica i suprug skrivaju srećnu vest od javnosti, kao što je to bio i slučaj s prvom trudnoćom.

Kameron ovu vest još uvek nije demantovala.

NE PROPUSTITE: Ipak je istina: Kameron Dijaz potvrdila da se oprašta od glume

Glumica Kameron Dijaz - Nisam osoba bez emocija

Holivudska miljenica Kameron Dijaz početkom godine podelila je putem društvenih mreža divnu vest kojom je ujedno i šokirala svet. Glumica je dobila ćerku u 47. godini sa dugogodišnjim izabranikom Bendžaminom Madenom. Ona je dugo bila izričita u stavu da ne želi decu. Ovako je govorila svojevremeno...

Nisam osoba bez emocija niti sam zbog svoje odluke sebična, da ne biste pomislili da je to razlog. Volim da pomažem ljudima, ali isto tako volim i ono što sam postala. Mogu da se u potpunosti posvetim sebi, da radim na sebi i budem tu za druge. Ali jednostavno se ne vidim u ulozi majke. Ja sam ono što jesam i mislim da je moj život, bez dece, skroz dobar. Više ne brinem što sam još davno donela tu odluku – govorila je Kameron ranije.

NE PROPUSTITE: Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

Glumica Kameron Dijaz - Svet koji se sada potpuno preokrenuo 

U majčinstvu je uživala i tokom pandemije, pa je istakla da je život tih i miran poslednjih meseci, ali da je sve drugačije od onoga pre majčinstva.

– Već sam živela u jednom obliku karantina jer imam tri i po meseca staru bebu. ŽIvot potpuno tih i miran poslednjih meseci. Ali pre sam mogla da dočekujem i ugostim prijatelje, a sada jednostavno ne viđam nikoga – rekla je glumica koja je dane u izolaciji provodila s najmilijima.

Pored toga, istakla je da je svake večeri morala da kuva i da njena porodica ima strog raspored. Taćno se zna ko šta radi...

– Ja moram da kuvam svake večeri. Nakon što okupamo našu bebu i spremImo je za spavanje. Bendži je stavlja u krevet, tako je dobar. Neverovatan je, jako sam srećna što je on otac mog deteta. Dok je on stavlja u krevetac, ja odem u kuhinju i krenem da spremam večeru. Naspem sebi čašu crnog vina, pripremim večeru i posle pogledamo neku seriju – opisala je Kameron porodičnu idilu.

– Način na koji prolazim sve jeste da ostajem u sadašnjosti, ostajem tu i sada – zaključila je Kameron.

NE PROPUSTITE: Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Nov 8, 2016 at 10:03am PST

Komentari (0)

Loading