Celebrity News

Goga Sekulić slavi prvi rođendan svog naslednika: Možda sam sebična, ali ne želim drugo dete!

Goga Sekulić slavi prvi rođendan svog naslednika: Možda sam sebična, ali ne želim drugo dete!

Folk pevačica Goga Sekulić danas proslavlja svoj omiljen dan u godini, rođendan njenog sina Vasilija koji je pre godinu dana došao na svet!

Goga Sekulić prokomentarisala natpise o razvodu, pa se dotakla ljubavnica

Srećna mama je na Instagramu u njeno i ime svog supruga Uroša Domanovića njihovom naslednku uputila čestitku uz preslatku fotografiju:

- Dragi naš sine,

Gledam te kako danas bezbrižno spavaš pored mene i tvog tate, a kroz glavu mi prolaze hiljadu pitanja. Šta li sanjaš?

Već je prošlo anđele dragi 12 meseci od kako si ušao u naš život i promenio ga zauvek. Od kako si se rodio ulepšavaš nam svaki dan. Život je dobio neki novi smisao.
Danas nije samo tvoj rođendan… Danas je najlepši dan u godini, dan kada su naši životi postali lepši i bolji. Dan kada smo spoznali šta je prava sreća.

Ti sine nećeš pamtiti kada sam te nosila devet meseci u stomaku, ni kada sam legla na sto za porođaj dok me je tvoj otac čvrsto držao za ruku i govorio biće sve ok... Nećeš pamtiti suze tvoje majke kada sam bdila nad tobom i brinula!

Nije to ni važno, jer znaj sine tvoja majka će uvek biti tu uz tebe, da te čuva, raduje se svakoj tvojoj novoj reči, uspehu, odrastanju.

Srećan nam bio sine naš, neka ti je divan današnji dan!

SREĆAN ROĐENDAN!

Vole te mama i tata - napisala je ushićena pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Dec 11, 2019 at 3:00am PST

Inače, Goga je nedavno za domaće medije otkrila kako ne želi više dece:

- Mnogo volim decu i znam da će možda ružno zvučati, ali ne razmišljam o novoj trudnoći. Mene trenutno samo Vasilije zanima. On je centar mog sveta, a sve drugo - ako stignem i ako mogu. Ne razmišljam o drugom detetu, možda će zvučati sebično, ali tako je - rekla je Goga za "Vip" i objasnila ko čuva Vasilija kada ona i suprug rade.

- Roditelji mi izlaze u susret, pomažu mi dosta. Mada, pomagali bi oni i više kada bih im ja dozvolila. Oni bi ga čuvali po svom, ali mama ne da jer ima posebne uslove - kaže kroz smeh pevačica i dodaje da se trudi da sina ne razmazi i da svoje odsustvo ne nadomešćuje skupim igračkama.

- On je još veoma mali, ali se nadam da će me razumeti kada poraste, da će mu biti jasno i da će razumeti da je mama morala da radi, da putuje i da odsustvuje. Kao i svaka druga majka, i ja moram da zaradim novac. Da sam u Švajcarskoj i da radim, na primer u banci, morala bih da se vratim na posao tri meseca nakon porođaja, a on bi morao da krene u jaslice - kaže Goga za "Vip".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Sep 16, 2019 at 12:33pm PDT