Celebrity News

Hit "Prijateljice" napisala je poginuloj drugarici: Severina OTVORILA DUŠU nakon teškog perioda

Hit "Prijateljice" napisala je poginuloj drugarici: Severina OTVORILA DUŠU nakon teškog perioda

Nakon što je imala tri koncertna debakla i prošle nedelje rutinsku operaciju hernije, Severina Kojić (46) je sada ispričala kako se oseća nakon svega.

- Sve radim iz srca, ad hok. Racio i sve ostalo ne uključujem u pesme, retko i u život. Smatram da se ljudi guše u glavi od razmišljanja i raspravljanja. Učim iz svog tela i slušam unutrašnji glas. Ponekad su me podcjenjivali, ali to je odlična startna pozicija. Naučila sam da ako želiš da uspeš, treba biti svoj, a to je vrlo teško - rekla je pevačica za "Dnevni avaz".

Dodala je kako je dobro opisuju i njeni stihovi "I kada delujem ti jaka, tada najviše sam ranjiva."

- Kod konkretnog stiha da, delovala sam jaka kad mi se rušilo tlo pod nogama, ali sam, isto tako, shvatila da sam i stvarno jaka. I od tog saznanja mi je puno lakše - kaže.

Pokojni Arsen Dedić napisao joj je 2004. pesmu 'Sama na sceni', a ona se nekada tako i, kako kaže, osećala.

- Bilo je koncerata kad sam se pre njih u garderobi osećala potpuno loše, sama, ali obično sam na tim koncertima razvaljivala. Ti koncerti nisu bili snimani, ja sam publici pričala o svom životu kao neki 'stand up' kroz pesme. Tako bi se praznila valjda. Arsen je pesmu napisao s posebnom ljubavlju te godine koju ne volim. Poznavao me je i osećao je da mi mora napisati pesmu. I otprilike je pogodio svaku emociju. Zato tu pesmu ne volim da pevam često - priča Severina.

Pesmu 'Prijateljice' napisala je ona sama, kako tvrdi, još krajem srednje škole.

- Nazvala me u Zagreb prijateljica plačući da mi kaže da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u neverici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati pesmu 'Prijateljice'. To kako je cure vole posebno sam dirnuta, to je mojoj prijateljici u slavu. I drago mi je da se tom pesmom slave prijateljstva - rekla je Splićanka za "Dnevni avaz".

Sa suprugom Igorem Kojićem (31) u braku je od 2015. Bivši golman pomaže joj u vaspitanju sina Aleksandra (7) kog ima iz veze s Milanom Popovićem (52).

- Majčinstvo me puno promenilo, ono ne prestaje nijedne sekunde. Nakon koncerta skineš bar štikle, a u majčinstvu ne spavaš, samo nadgledaš da li je njemu sve taman. Mazimo se puno i zadržala bih se na tom važnom činu. Maženje i priča, naša priča - kaže Severina.