Celebrity News

I on je njen fan: Najbolji teniser sveta ZAPRATIO NAŠU ATRAKTIVNU PEVAČICU na Instagramu!

I on je njen fan: Najbolji teniser sveta ZAPRATIO NAŠU ATRAKTIVNU PEVAČICU na Instagramu!

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković nedavno je na Instagramu počeo da prati atraktivnu pevačicu Saru Jovanović i, kako prenosi "Informer", odmah je lajkovao njenih pet fotografija i snimaka.

Naime, našeg najpoznatijeg sportistu prati više od šest miliona ljudi na pomenutoj društvenoj mreži, dok on samo 726, a među njima je i Sara Jo. Kako piše domaća štampa, Novaku su se najviše dopale pevačicine objave sa skorašnjeg festivala na Ušću, kao i objave na kojima zavodljivo pleše i peva svoje najveće hitove "Bez sna" i Mili, mili".

Kako prenosi "Informer" pevačica ne poznaje Đokovića i začudila se što se on svrstao među njene obožavaoce.

- Sara nije ni primetila da je Novak prati jer svakodnevno dobija na stotine novih virtuelnih prijatelja. Iznenadila se kada su joj saradnici to javili. Njih dvoje se ne poznaju i do sada nisu razmenjivali nijednu poruku preko Instagrama - priča izvor za pomenuti list i dodaje:

- Sara oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve, on je mnogima primer za motivaciju i sinonim za istrajnost i uspeh. To što joj je baš Nole lajkovao objave sa njenog nastupa na Ušću može samo da joj posluži kao podstrek. Ko zna, možda se uskoro i upoznaju. 

Inače, Novak je ranije rekao kako voli domaću muziku, narodnjake, ali nikada nije pomenuo da je Sarin fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Aug 23, 2019 at 10:54am PDT