Celebrity News

Ispovest braće Matić: Nepažnjom lekara smo ostali slepi

Ispovest braće Matić: Nepažnjom lekara smo ostali slepi

Budući da se godinama unazad nagađalo i pisalo o stanju Saše i Dejana Matića i njihovom gubitku vida, konačno, nakon brojnih, po porodicu bolnih nagađanja, braća Matić progovorila su na ovu temu.

Dejan se nikada nije raspitivao čija je greška u pitanju, ali tvrdi da je nečiji propust razlog što su on i njegov brat slepi.

- To je nepažnja. Sada, koga... Nisam nešto detaljisao i raspitivao se čija. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je rođenje pre vremena. A, da je bila nepažnja, bila je - priznao je Dejan za Telegraf JETSET.

Na pitanje da li je istina da je imao mogućnost operacije i vraćanja vida, ali da zbog Dejana nije to učinio, Saša kaže da je to laž.

- Ma ne, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve ekperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi - kaže nam Saša i naglašava:

- Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma! Dve najgore teme, one koje najmanje volim su - da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koju su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svetu. Da li sam se ja lečio i kod koga sam se lečio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: "U kom pravcu idete?", a on je rekao: "Koga to zanima osim mene?" Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za šta na svetu - zaključio je Matić.