Celebrity News

Jelena Gavrilović progovorila O ULOZI U SCI FI SERIJI, pa priznala: Volela bih da budem Bond devojka

Jelena Gavrilović progovorila O ULOZI U SCI FI SERIJI, pa priznala: Volela bih da budem Bond devojka

Nova sezona američkog naučnofantastičnog televizijskog ostvarenja "Predstraža" je snimana i montirana u Srbiji, a u njoj su učestvovali i brojni lokalni filmski stvaraoci među kojima je glumica Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od novih glavnih uloga, isceliteljku Sanu Vasić.

- Mi, nažalost, nemamo novca za ovakve projekte. Ali mislim da smo sjajan projekat napravili. Imamo svašta da ponudimo, samo nam je potreban budžet. San svakog glumca je da glumi u epohi i baš sam uživala. Posebno je iskustvo raditi fantaziju. Kao mala sam zamišljala da igram takve uloge, i to je predivno - kazala je Gavrilovićeva za "Kurir" i dodala da je jako teško glumiti na bilo kom jeziku koji nije maternji.

- Engleski u seriji nije klasičan, već je pomalo arhaičan i zato mi je bilo jako izazovno. Svaku emociju prvo u sebi ozvučim na srpskom jeziku, pa onda prenesem. Bilo mi je teško iskazati emociju na engleskom - rekla je Jelena koja je za "Kurir" otkrila i da je imala prilike i da uđe u konkurenciju za Bond devojku, i to dva puta.

- Istina je. Dva puta sam slala za Bond devojku selftejp - to je kada te kasting-direktor izabere, pa ti snimiš i pošalješ. Da, bilo je tu mnogo kastinga na kojima sam bila, a nisam pričala. Glumci to obično ne otkrivaju jer im posle bude žao. Ali to je sve dobro iskustvo jer shvatiš ko je sve tu bio, ko je šta dobio. Naravno da bih volela i da bi mi imponovalo da sam prošla, ali da li je realno, ne znam. Lepo je kad probaš. Kako kažu: ako posegneš za zvezdama, do oblaka ćeš sigurno doći - kaže Jelena.