Celebrity News

Jelena Tomašević priznala bez ustezanja nešto što mnoge žene KRIJU!

Jelena Tomašević priznala bez ustezanja nešto što mnoge žene KRIJU!

Stil ne zavisi od cene odevnog komada!

Najpoznatija pevačica, besprekornog glasa, Jelena Tomašević, kao i svaka žena, uživa u šopingu a kako je ovog puta istakla, ne vidi problem u tome što i ona "juri" sniženja.

- Idem sa drugaricama, sa svojim kumama, po našim tržnim centrima. Naročito kad su sniženja. Ja volim kad su sniženja, tad dosta stvari ima, naročito za decu. Zašto da ne? Mi živimo u Srbiji i kakva su nam primanja i kako živimo, apsolutno je najnormalnije. Svuda ljudi vole sniženja. Ne znam što bi se toga stideli - izjavila se Jelena.

O izmicanju stare godine a dolasku nove, Jelena je prokomentarisala da je čeka realizacija velikih planova....

- Imam osećaj kad se ne naspavam dobro da su mi kapci malo pospani. Tako da, volela bih da više spavam. Volela bih, zaista, da ta moja periodična bavljenja treninzima, da budu način života. Da nekako uspostavim neki ritam - rekla je  Jelena za Blic.

Čak nedavno, Jelena i Ivan iako žive u Beogradu, poželei su da njihova mezimica bude što više okružena prirodom, pa je neretko vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu. Ovaj popularni bračni par rešio je to sada da iskoristi i došao je na ideju pokretanja organske proizvodnje, a imanje koje imaju će dobro doći da to sve što pre realizuju, pisao je svojevremeno “Blic”. Više o tome pročitajte OVDE.