Celebrity News

Jelovnik Ane Nikolić: Evo kako je pevačica oslabila 35 kilograma

Jelovnik Ane Nikolić: Evo kako je pevačica oslabila 35 kilograma

Pevačica Ana Nikolić i tema njenog izgleda i kilaže sa kojom je imala problem dugo nakon porođaja više meseci se provlači u medijima koji prate svako njeno javno pojavljivanje, kao i društvene mreže na koje redovno kači svoj napredak - novu liniju

Naravno, nakon što je Ana oslabila sve zanima kako je to uspela.

Naime, kako se navodi, pored treninga, pevačica je izgubila punih 35 kilograma tako što je prešla na poseban režim ishrane. Ana Nikolić bila je istrajna u svojoj nameri da dotera liniju, pa sad ponosno šeta trbušnjake koje je nedavno pokazla na Instagramu.

Navodno, kako prenosi "Informer" Ana po svom jelovniku za doručak bira dva do tri parčeta integralnog hleba, a uz to pije čaj za izbacivanje viška tečnosti od kukuruzne svile i rastavića. Za prvu užinu jede  dve pomorandže, a za ručak pileće belo meso od 500 grama i zelenu salatu sa rukolom, kao i čija semenkama.

Druga užina su joj kiselo mleko i krastavac, a za večeru Ana jede dve pastrmke i salatu. Uz ovakav program ishrane vredno je vežbala i pila jedan preparat za mršavljenje, te je ovakav rezultat bio neminovan, piše pomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Dec 11, 2019 at 9:04am PST

Da li je muzička zvezda Ana Nikolić sada mršavija nego ikad, pitaju se njeni fanovi dok gledaju fotografije nastale juče i danas na egzotičnoj plaži, za koju se pretpostavlja da se nalazi na Tajlandu, jednom od omiljenih letovališta svetskog a i domaćeg džet-seta.

Lepa pevačica iz Paraćina zapalila je internet pozirajući u minijaturnom bikiniju u kom se ističe njen tanak struk. Budući da je fotografija “provučena” kroz filter, mnogi su pomislili da je Ana uradila fotošop, kako bi svoje, sada veoma vitko telo, “stesala” još malo. Ali komentari ispod njene fotografije su i dalje vrlo pozitivni, te se može pročitati da toliko mršava nije bila ni na početku karijere.

Ana Nikolić na moru boravi s ćerkicom, dvoipogodišnjom Tarom, koju ima iz braka s reperom Stefanom Đurićem Rastom.

O čemu pišemo, pogledajte OVDE