Celebrity News

Katarina Žutić: Ljudima uvek treba smeha

Katarina Žutić: Ljudima uvek treba smeha

Talentovana glumica Katarina Žutić nije toliko angažovana na televiziji, ali je rado gledala kockasti ekran kada je njena majka tumačila glavnu rolu u seriji "Mamini sinovi".

- Ja sam to malo pogledala, možda nekoliko epizoda. Oni su mi baš super i smešni, divna su ekipa. Baš sam im zavidela kako uživaju dok rade - kaže za "Blic" Katarina Žutić.

Ona za razliku od svoje majke nije prisutna na malim ekranima, te je se publika zbot toga, zaključujemo, uželela.

Na pitanje da li ćemo imati prilike da je gledamo u nekoj seriji uskoro s obzirom na to da se u Srbiji sve češće snimaju kvalitetni serijski programi i sve ih je više, ona kaže:

- Ne znam, za sada nemam pozive. Videćemo... - priča Katarina koja komentariše i da li je to zbog nedostatka dobrih ženskih uloga:

Објава коју дели Zoran Pekas (@optika_sole_) дана 16. Јун 2015. у 6:12 PDT

- Pravo da vam kažem, ne stižem da gledam televiziju i ne mogu da vam kažem da li ima ili nema ženskih uloga. Ali bože moj, ne žalim se, dobro je ovako da me se malo uželite pa ću doći - kaže nam kroz smeh.

Katarina Žutić viđena je na premijeri pozorišne komedije “Noćna straža“ na koju je došla u pratnji mame, na pitanje koliko je danas teško, u ovom turbulentnom vremenu, nasmejati ljude umetica odgovara:

- Ljude je uvek teško nasmejati, odnosno uvek je lako nasmejati. Ljudima uvek treba smeha. Sada sam prošla pored njihovih kostima, fantastični su i jedva čekam da gledam - rekla je pred predstavu Katarina Žutić.

Katarina Žutić je i te kako angažovana u pozorištu, a ima i svoj bend “Kamikaze“. Zaljubljena je u bubnjara benda “Jarboli“, a Kaju je poznavao godinama pre nego što su se strasti rasplamsale. On je prvi priznao šta oseća iako je Katarina u to vreme bila u fazi razvoda.