Celebrity News

Lepa pevačica šokirala sve, namerava da ostane trudna s nepoznatim muškarcem

Lepa pevačica šokirala sve, namerava da ostane trudna s nepoznatim muškarcem

Britanska pevačica Šeril Kol, šokirala je javnost kada je otkrila na koji način planira proširenje porodice.

Ne zbog činjenice što nije u vezi, ili da planira da se pomiri s jednim od bivših muževa - Ešlijem Kolom koji ju je varao, Versinijem od kojeg se razvela za rekordnih 14 sekundi ili pevačem Lijamom Pejnom s kojim je dobila sina Bera, već namere da začne s nepoznatim muškarcem, piše mondno.rs.

- Da sam mlađa misliila bih i dalje da postoji onaj pravi, ali realno, nemam vremena. Mogu da upoznam nekoga i pomislim 'o, da, to je to, ali nema nikakvih garancija da će se to dogoditi. Čudan je život - rekla je pevačica i otkrila da donator neće biti iz Velike Britanije.

- Ne, zamislite šetam Liverpulom i neko vikne - to je moje dete! To može da se uradi u klinikama u inostranstvu - dodala je ona.

Podsećamo, poznata pevačica Šeril Kol bila je u vezi sa Lijamom Pajnom sa kojim je raskinula na leto 2018. godine.

Slavni par je na društvenoj mreži saopštio da se rastaju u ljubavi, ali nisu otkrili šta je dovelo do kraha njihove romanse.

– Tužni smo što moramo da objavimo tešku odluku koju smo doneli – da smo odlučili da svako krene svojim putem. I dalje jedno drugo neizmerno volimo, jer smo porodica. Naši sin Ber je centar našeg sveta, zato vas molimo da poštujete našu privatnost kako bi što bezbolnije prošli kroz sve ovo, napisala je britanska pevačica - objavio je tada poznati par.

Šeril Kol i nekadašnja zvezda grupe One direction su zajedno bili dve i po godine i ponosni su roditelji dečaka Bera o kome i dalje zajedno da brinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Social PR (@thesocialpr_) дана 2. Јул 2018. у 8:46 PDT