Celebrity News

Majli Sajrus i njena NOVA DEVOJKA ipak VARALE svoje SUPRUGE

Majli Sajrus i njena NOVA DEVOJKA ipak VARALE svoje SUPRUGE

Nakon što je demantovala optužbe da se razvodi od supruga Lijama Hemsvorta zbog njene preljube, američka pevačica i glumica Majli Sajrus (26), ipak je potvrdila svoju vezu s blogerkom Kejtlin Karter (31).

Naime, one su se držeći za ruke, zajedno pojavile na nedavno održanoj zabavi posle MTV-eve dodele nagrada, a kako pišu strani mediji, već su se i uselile u zajednički stan.

Međutim, prema najnovijim informacijama, čini se da je pevačica ipak lagala i da su obe devojke varale svoje muževe jedna sa drugom.

Uprkos tome što obe tvrde da su se strasti među njima rasplamsale tek nakon što su se oprostile od svojih partnera, prijatelj bivšeg supruga Kejtlin, Spenser Prat, tvrdi da to nije istina. U jednom intervjuu Spenser je objasnio čitavu situaciju.

- Teško mi je kada slušam Kejtlin kako se žali što ljudi pričaju o njenoj navodno otvorenoj vezi s Brodijem, kada znamo da je ona već tada imala nešto s Majli. Među njima dvema se već nešto događalo kada je ona bila s Brodijem. Možda ne fizički, ali emotivno definitivno jeste.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kaitlynn Carter (@kaitlynn) дана 9. Авг 2019. у 3:08 PDT

Inače, Spenser i Kejtlin zajedno učestvuju u američkom rijaliti šou The Hills, a dvojac se u poslednje vreme ne slaže dobro. Kejtlin je nedavno kolege sa seta prozvala da im nedostaje pristojnosti, na što je Spenser žestoko uzvratio, piše story.hr.

- Želeo bih da znam šta Lijam Hemsvort misli o Kejtlinom nedavnom prikazu pristojnosti. Znate što ja zovem pristojnošću? Kada prilikom razmenjivanja strasti ipak uđete u svoju italijansku vilu, a ne radite to pred paparcima - odbrusio je Spenser aludirajući na to što su Kejtlin i Majli, odmah nakon objave da se pevačica razvodi, uhvaćene u strastvenom zagrljaju na odmoru uz italijansko jezero Komo.