Celebrity News

Malo ko zna kakvu TRAUMU je Dragana Mirković doživela u detinjstvu

Malo ko zna kakvu TRAUMU je Dragana Mirković doživela u detinjstvu

Folk pevačica Dragana Mirković danas je jedna od najuspešnijih pevačica na estradi, ali njeno detinjstvo prošlo je u jakim bolovima s obzirom na to da je nekoliko meseci provela u bolnici zbog problema sa kukovima. Naime, kada je imala samo godinu dana, lekari su primetili da ima iščašene kukove. Predviđali su da će imati jednu nogu kraću, a do druge godine je bila u bolnicama, na operacijama i u gipsu. Zbog toga je sve do tinejdžerskih dana imala košmare i čestu nesanicu.

Njen ujak je njenim roditeljima rekao da će postati slavna, kako bi im dao utehu ne znajući da će danas postati jedna od najboljih pevačica. Draganina sestra Dušica Krumov otvorila je dušu i ispričala koliko je to bio težak period za celu njihovu porodicu.

- To je bio taj problem, rešilo se na sreću kako je trebalo. Jeste traumatično naravno, nije jednostavno preživljavati sve to. Jako mi je žao što nije uspela da upiše muzičku školu u Požarevcu, vodio je deka, položila je prijemni sa svim peticama - rekla je ona u emisiji "Premijera".

Da podsetimo, pevačica sa suprugom Tonijem Bijelićem živi u Beču, i ima dvoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka.