Celebrity News

Megan Markl prekinula svaki kontakt sa ocem, ovo ne može da mu oprosti

Megan Markl prekinula svaki kontakt sa ocem, ovo ne može da mu oprosti

Tomas Markl (73) je svoju ćerku Megan (36) osramotio u javnosti nebrojeno puta otkad se saznalo za njenu vezu pa veridbu i na kraju brak s britanskim princem Harijem (33).

Ali, preko svega mu je vojvotkinja od Saseksa nekako prelazila – dosad. Megan, naime, s ocem nije razgovarala otkad je on pre 12 dana dao televizijski intervju u kojem je govorio o njenim privatnim stvarima, a za to nije tražio dopuštenje. Da stvar bude gora, otkrio je i o čemu je telefonski pričao sa zetom Harijem.

Kazao je Markl kako Megan želi da što pre postane majka, cinkario je princa i sve što mu je ovaj rekao u poverenju – njegovo mišljenje o američkom predsedniku Donaldu Trampu (73), Bregzitu i spoljnoj politici uopšteno.

U kraljevskoj porodici postoji nepisano pravilo da nijedan njen član ne sme javno da iznosi svoje stavove o politici, a sada su zbog Meganinog oca procurila prinčeva mišljenja o najkontroverznijim političkim pitanjima u Velikoj Britaniji.

Nakon tog lapsusa, mediji razapinju nepromišljenog Markla jer je “izdao svoju ćerku”, a piše se i kako mu sama kraljica Elizabeta (92) zamera iznošenje takvih informacija u javnost. Megan preko toga očito još uvek ne može da pređe, a njen otac se sada boji kako nikad ni neće. Nedavno se požalio medijima da mu ćerka nije poslala čestitku za Dan očeva i da strahuje kako je više nikada neće videti ni čuti.

Njegov je intervju došao u prilično nezgodnom trenutku, s obzirom na to da kraljica sledećeg meseca treba da se nađe s Trampom, što bi zbog Marklovog dugog jezika moglo proći dosta napeto.

Kako prenosi Daily Mail, jedan od razloga zašto Megan ne želi da nazove oca je i strah da sve što mu kaže telefonom može nekako da procuri u javnost.