Celebrity News

Milica Todorović i Petar Strugar na naslovnici najpoznatijeg afričkog magazina! (foto)

Milica Todorović i Petar Strugar na naslovnici najpoznatijeg afričkog magazina! (foto)

Milica Todorović i Petar Strugar osvanuli na naslovnici VL magazina, jednog od najpoznatijih afričkih časopisa koji će svojim čitaocima otkriti njihove sjajne priče 

Najpoznatiji i trenutno najvoljeniji slavni par na domaćoj sceni Milica Todorović i Petar Strugar, ne uživaju samo u svojoj divnoj emotivnoj vezi, već su nastavili i poslovnu saradnju.

Koliko je zajednički rad u profesionalnim vodama uspešan, dokazuju i vesti koje su daleko prešle granice naše zemlje i prešle na drugi kontinent!

Naime, Milica Todorović i Petar Strugar osvanuli su danas na naslovnici "VL magazina", jednog od najpoznatijih afričkih časopisa!

Sjajnu vest objavila je popularna pevačica na svom Instagram profilu ne krijući svoju ogromnu radost.

Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom: Zakasnila sam debelo!

 

View this post on Instagram

 

Out today! We are on the cover of @vlmagafrica Thank you! ? Soooo cool! Naslovnica afričkog časopisa sa @p_strugar ??❤ #africamagazine #milicatodorovic #petarstrugar Hvala @djordjebukvic za podrsku! ??

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Mar 10, 2020 at 5:58am PDT

"VL Magazine Africa" je na društvenim mrežama najavio ekskluzivan intervju u martovskom broju sa Milicom i Petrom, kao i njihove sjajne priče koje su podelili sa njihovim čitaocima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VL Magazine (@vlmagafrica) on Mar 10, 2020 at 11:45am PDT

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

Za ovaj poduhvat Milica i Petar su se posebno pripremili, te modni editorijal snimili u Titovom "Plavom vozu". Zaslužan za ovaj editorijal, nazvan "Boni i Klajd" je bio modni fotograf Đorđe Bukvić, koji je, kako možemo da primetimo, uradio sjajan posao.

A kako je izgledalo na ovom snimanju, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Mar 9, 2020 at 10:55am PDT

Dok oboje cvetaju i na privatnom i na poslovnom planu, Milica je nedavno u intervjuu za magazin "Hello" otkrila čime ju je Petar osvojio.

– Neposrednošću i duhovitošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. Sa njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se i što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je, da se ne lažemo. (smeh)

On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže

Milica Todorović se posle duže pauze ponovo vratila na scenu, a u istom intervjuu je govorila i šta je bio razlog ove pauze.

– Prolazila sam kroz izuzetno težak period, kako vi novinari volite da kažete – doživela sam emotivni krah. Teško sam se nosila sa situacijom u kojoj sam se našla, bilo mi je potrebno da se isključim, ali sve to sada je iza mene. Neizmerno hvala porodici i prijateljima koji su bili uz mene, a želim da zahvalim i svim medijima koji su imali razumevanje - dodala je ona.