Celebrity News

Milica Todorović zaražena koronom: U izolaciji sam, imam temperaturu!

Milica Todorović zaražena koronom: U izolaciji sam, imam temperaturu!

Milica Todorović pozitivna je na koronavirus. Kako ističe, nije imala nikakvih simptoma, ali sada imala povišenu telesnu temperaturu i nalazi se u izolaciji.

Poznata pevačica Milica Todorović potvrdila je za "Blic" da je pozitivna na koronavirus. Pre nego što je Milici ustanovljeno da je pozitivina, objavljeno je da je i njena drugarica i koleginica Slavica Ćukteraš takođe zaražena.

- Testirala sam se kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno, a test je pokazao da sam pozitivna - rekla je Milica na početku, a zatim dodala:

NE PROPUSTITE: Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi! (foto)

- Do juče sam se osećala dobro, nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom, povišenu temperaturu.

Poznata pevačica Milica Todorović istakla je da se trenutno nalazi u izolaciji i da se pridržava svih propisanih mera kako bi prebrodila virus i sprečila njegovo dalje širenje.

- U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne - zaključila je ona.

NE PROPUSTITE: Milica Todorović priznala da ima problem sa depresijom, a evo kako izlazi na kraj sa njom

Milica Todorović poštovala je sve propisane mere za vreme vanrednog stanja, evo i kako 

Poznata pevačica Milica Todorović koja je za vreme vanrednog stanja otkazala sve nastupe, dane u izolaciji provodila je sa porodicom u Kruševcu.

U toku karanstinskiH dana na svoj "Instagram" profil objavila je prelepu sliku iz dvorišta i pokazala svoj mali raj i dom u kom je odrasla. U jutarnjem programu na Televizija Prva otkrila je kako je provodila dane i šta je radila kako bi sebi olakšala izolaciju.

Verujemo da je slično i sada kada se zbog pozitivnog testa nalazi u svom domu.

– Dok su svi u izolaciji ja vežbam i mršavim. Igramo igrice, čitamo knjige. Ja bih pevala mom komšiluku, ali malo mi je komšiluk čudan niko ne bi izašao da me sluša. Moramo svi da se borimo sa ovom katastrofom koja nas je zadesila, poslala bih podršku i prijateljima u Zagrebu. Njima je potrebna. Za sada mi prija što ne radim, što sam sa svojima. Odmaram mozak, nema muzike, nema naroda, ali mislim da će mi uskoro sve to nedostajati.

NE PROPUSTITE: Milica Todorović može na crveni tepih zajedno sa svetskim lepoticama: Njeno novo modno izdanje ističe sve njene adute

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jun 26, 2020 at 11:25am PDT

Komentari (0)

Loading