Celebrity News

Na listi nema sestara Kardašijan: Znate li ko su trenutno najuticajnije devojke u svetu mode?

Autor: | 01/04/2018

Na listi nema sestara Kardašijan: Znate li ko su trenutno najuticajnije devojke u svetu mode?

Kad je u pitanju moda, zvezde imaju jako veliku ulogu uprkos tome što nisu deo proizvodnog procesa modne industrije. Ali, njihova imena i uticaj koji ima fotografija na kojoj nose neki dizajnerski komad dovoljno su snažna da gotovo mogu i diktirati smer modne industrije u idućoj sezoni.

Stručnjaci iz servisa za pretraživanje Lyst istražili su više od 12.000 online prodavnica kako bi mogli da zaključe ko ove godine utiče na ono što se pretražuje i kupuje, pa su predstavili listu mladih žena koje su trenutno najuticajnije.

U nastavku otkrijte o kome se radi:

* Zendaja

Nakon što je mlada glumica na reviju Michaela Korsa stigla u crvenoj trenerci, pretraživanje tog komada poraslo je za čak 43 posto, a to je samo jedan mali deo njenog snažnog uticaja na modnu industriju.

* Mili Bobi Braun

Iako joj je tek 14 godina, Mili Bobi Braun je već osvojila svet mode i dizajneri je obožavaju. Potražnja za njenom ružičastom Calvin Klein haljinom koju je nosila na dodeli nagrada SAG, narasla je za 31 posto nakon što ju je ona obukla.

* Kamila Kabelo

Ova mlada pevačica pomogla je prodaji Givenchyja čiji je kožni mantil nosila na Nedelji mode u Londonu.

Naime, potražnja za njim porasla je za čak 32 posto nakon što je Kabelo u njemu prošetala londonskim ulicama.

* Kaja Kerber

Ne čudi da se i ćerka Sindi Kraford našla na ovoj listi. Nosila je sve najveće revije ove godine, a njen mladenački stil žele da kopiraju svi.

* Bela Torn

Mlada glumica Bela Torn takođe je vrlo uticajna u svetu mode. Ovog meseca pojavila se u korsetu Pamele Roland, a potražnja za njim na internetu je odmah skočila za 15 posto.

Dakle, izgleda da svet i nove generacije prednost daju nekim novim licima, u odnosu na one kojima su sestre Kardašijan - Džener bile modne ikone.