Celebrity News

Nakon priznanja da se razbolela zbog Lune, pevačica Anabela otkrila svoj najveći strah!

Nakon priznanja da se razbolela zbog Lune, pevačica Anabela otkrila svoj najveći strah!

Pevačica Anabela Atijas koja trenutno boravi u najgledanije rijaliti programu, susreće se najvećim porazom u životu - sukob sa rođenom ćerkom Lunom Đogani zapečatio je učešće u ovom programu. Iako je u ovoj emisiji zabavnog karaktera i njen bivši suprug Gagi Đogani, Anabela ipak kroz sve situacije prolazi sama, a najteže joj padaju osude da "nije dobra majka".

Naime, Anabela Atijas koja je proteklih godina prošla pravu dramu i razbolela se, kako kaže, zbog svoje ćerke Lune Đogani i njenog boravka u Zadruzi, sada je priznala da zbog bivšeg muža Gagija Đoganija pije antidepresive.

– Zbog Lune sam dobila bolest, dijagnozu hašimoto tireoiditis. Problem sa štitnom žlezdom. Jako mi je loše, slaba sam. A zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam, jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dete – rekla je Anabela. 

NE PROPUSTITE:
Njene reči će vam ODZVANJATI u ušima: Anabela Atijas otkrila kako je sa 20 godina prošla kroz PAKAO bolesti

Pevačica Anabela Atijas ima posledice - 15 godina bila je žrtva fizičkog nasilja!

Zbog svađe u rijaliti programu gde je njihova cela porodica ogoljena do najsitnijih detalja, Anabela oseća da je pala na jedinom i najvažnijem zadatku – da bude majka. 

– Ja sam onaj dan kad sam pokušala da doprem do nje i da je zagrlim ispalo da hoću da je tučem. Kao zver iz njenih očiju da sam videla, rekla je da je ostavim na miru, skamenila sam se i to je bio kraj. Smatrala sam da više ne treba da se približavam. Zna se ko je majka, ko ćerka. Ja bih se sto puta izvinila svojoj majci, pozvala je, rekala da sam kriva i kad nisam, to je tako normalno. Ali shvatila sam da je Luna srećna ovako, da je to lakše i bolje za nju. Meni je teško jer sam došla ovde poslednja, nisam usamljena, ljudi mi prilaze, ali dosadna sam sama sebi da patetišem, kako drugi kažu, to je moj bol – rekla je Anabela Atijas pre nekoliko dana.

Pevačica Anabela smatra da je sve što joj se trenutno dešava njen lični neuspeh.

NE PROPUSTITE:
Anabela otkrila istinu o pomirenju sa bivšim mužem: Maltene smo nerazdvojni

Pevačica Anabela više se ne boji za sebe - Nen najveći strah je njena mezimica Luna Đogani!

Sada, Anabela Atijas više ne strahuje za svoje zdravlje. Ona se sada plaši da njena ćerka Luna Đogani, iz nezdrave veze u kojoj je sa Markom Miljkovićem, "ne dođe" sa detetom.

Evo kako se požalila svojoj prijateljici u najgledanijem rijaliti programu Zadruga:

- Ma gde će mi biti lakše, može samo da dođe sa detetom, raskućeno. Ja to njoj ne želim. Samo hoću da progleda, pa makar sa mnom ne progovorila nikad - pričala je Anabela kroz suze, prenosi Srpski Telegraf. 

NE PROPUSTITE:
Anabela posle KRAHA BRAKA ima SNAŽNU MANTRU kojom se vodi: BOG IMA VELIKE PLANOVE ZA MENE

Komentari (0)

Loading