Celebrity News

Nakon spekulisanja da je već rodila kraljevsku bebu MEGAN MARKL PREKINULA TIŠINU

Nakon spekulisanja da je već rodila kraljevsku bebu MEGAN MARKL PREKINULA TIŠINU

Britanski mediji bruje o porođaju Megan Markl, i dok mnogi smatraju da je ona već rodila kraljevsku bebu, ona se juče oglasila i prekinula višednevnu tišinu.

Naime, kladionice u Velikoj Britaniji suspendovale su klađenje koje se odnosilo na dan porođaja Megan Markl, jer smatraju da je kraljevska beba već rođena.

"Pedi Pauer" suspenovao je klađenje jer veruje da se Megan Markl porodila, samo što kraljevska porodica to nije objavila.

- Suspendovali smo svako klađenje na to kada će se roditi dete Harija i Megan jer je značajno porastao broj opklada sinoć, što nam daje znak da neko nešto zna - i da je možda dete već rođeno - rekao je portparol "Pedi Pauera".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??????? (@royalitysfacts) дана 3. Мај 2019. у 12:58 PDT

Sumnje je podgrejao i sam princ Hari, koji je potvrdio da 8. maja putuje u Holandiju, što su mnogi protumačili kao znak da je beba stigla i da su dete i Megan dobro.

U međuvremenu je i Megan prekinula "tišinu", pa je princezi Šarlot čestitala rođendan koji je bio juče

- Srećan rođendan Šarlot! Puno ljubavi od H i M, ljubimo te - navodi se na zvaničnom Instragram nalogu.

Inače, ako je verovati kladionicama, Megan će roditi devojčicu, a većina smatra da će se zvati Dajana. Više trudničkih fotografija lepe Megan na kojima su mnogi analizirali svaki detalj pogledajte u galeriji.

Instagram/printscreen/kensingtonroyal