Celebrity News

Nataša Bekvalac: Bajkovita proslava za Katju

Nataša Bekvalac: Bajkovita proslava za Katju

Nakon koncerta u prepunoj "Areni" Nataša Bekvalac posvetila se organizaciji rođendanske žurke za mlađu ćerku Katju, dok će starijoj Hani slavlje prirediti na nekoj egzotičnoj destinaciji na plaži

Žurkom u igraonici pevačica Nataša Bekvalac (39) protekle nedelje proslavila je drugi rođendan ćerke Katje. Ponosna mama pobrinula se da sve izgleda bajkovito, te je za tu priliku angažovala dekoratere koji su prostor ukrasili na temu životinjskog carstva. Svaki detalj izgledao je besprekorno, a za zabavni program bili su zaduženi animatori. Slavljenica je čitavog dana bila divno raspoložena, te se nije postidela čak ni kada su joj mama, sestra Hana Ikodinović i ostale zvanice zapevali rođendansku pesmicu.

Nataša Bekvalac čestitala ćerki rođendan: Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice

Retko šta čoveka može toliko da gane kao proslava dečjih rođendana stoga nas nisu začudile suze radosnice u očima pevačice, koja je sredinom marta koncertom u "Areni" obeležila 20 godina karijere. U otvorenom intervjuu za "Story" ona otkriva koliko je vremena potrebno da prođe da se utisci povodom pomenutog profesionalnog uspeha slegnu, na koji način se trudi da svoje dve mezimice zaštiti od zluradih komentara i medija, kako pristupa njihovom vaspitanju i s kim se konsultovala oko priprema za dečji rođendan.

Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom: Evo koliku alimentaciju će plaćati Lazukić

Jeste li zadovoljni kako je protekla žurka za Katju? Po čemu ćete je pamtiti?

- Po ljubavi, naravno, ali i divnoj energiji i željama koje smo dobili od zvanica. Takođe, duboko u memoriji ostaće mi Katjina euforija. Uvek se s velikom radošću odnosim prema rođendanima svojih ćerki, a budući da je Hana tinejdžerka i da sve manje mogu da se mešam u njene izbore, odlučila sam da Katji napravim bajkovitu proslavu. Bilo je puno dece, mojih prijatelja i bliskih ljudi i mogu da kažem da smo i mi veliki podjednako uživali.

Možete li da zamislite da na neki od Katjinih rođendana pozovete njenog oca?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji od 11. do 17. marta!