Celebrity News

Nataša Bekvalac: Za sreću mi ne treba muškarac!

Nataša Bekvalac: Za sreću mi ne treba muškarac!

Čini se da je pop zvezda Nataša Bekvalac potpuno promenila životne prioritete. Dok letnje mesece provodi radno, uglavnom na Crnogorskom primorju, otkriva da ne veruje da će joj se više dešavati velike ljubavi te da bi u njenoj porodici muška figura trenutno bila višak uz sliku dece...

Pre objavljivanja  singla “Dođi mami”, koji je što zbog njenog atraktivnog izgleda, što zbog provokativnosti izazvao ogromnu pažnju, Nataša Bekvalac (38) šalila se da i te kako oseća uticaj retrogradnog Merkura. Međutim, iako će planeta koju krivimo za sve probleme ići “naopako” do 1. avgusta, Nataša ima posa i više nego što je mogla da pretpostavi.

– Nadala sam se da ću ovog leta imati mnogo više vremena za odmor, ali ispostavilo se da sam u proteklih mesec dana češće bila na putu nego što sam uživala sa Hanom i Katjom – kaže Nataša. Srećom, najviše poslovnih angažmana ima u Crnoj Gori, pa em što može da brzo ode i da se vrati kući, em što uvek uspe da ugrabi neki trenutak na plaži, pa tako makar nakratko oseti dah morske opuštenosti. Uostalom, i ove fotografije su nastale nekoliko sati pre no što će nastupiti u Baru.

Nataša je jedna od onih ponosnih mama koje, čim joj pomenete ćerke, odmah dobija razneženi izraz lica. Budući da dvanaestogodišnja Hana još uvek nije počela da joj priređuje “pubertetske ludorije”, za uzbuđenja je “zadužena” sedamnaestomesečna Katja.

– Nedavno smo ustanovili da je Katja levoruka i to me je obadovalo. Ponekad se šalim da sam odavno primetila da je po mnogo čemu drugačija od druge dece. Iako je još sasvim mala, svakog dana učim od nje i bukvalno me ostavlja bez daha. Sada čekamo da progovori i svi se pitamo šta će prvo izgovoriti. Iskreno se nadam da će reći – mama (smeh).

Posle komentara de se nadamo da Katja neće progovoriti dok ona bude imala neki od brojnih nastupa, već da će sačekati da se vrati, a onda joj se obrati, prešli smo na pitanje koje, od kad se Nataša pojavila na sceni, uvek lebdi u vazduhu. I pre no što smo ga izgovorili do kraja, rekla je:

– Na ljubavnom planu apsolutno se ništa ne menja! Potpuno sam nezainteresovana za muškarce, a čini mi se i oni za mene. Niti mi ko prilazi, niti mi se udvara.

Možemo da joj poverujemo, jer znamo da nije baš lako prići poznatoj ličnosti, pogotovo ako važi za fatalnu zavodnicu. Međutim, da je svaki njen korak praćen brojnim pogledima, uverili smo se tokom nekoliko sati koje smo proveli sa Natašom.

Situaciju na emotivnom planu ovako objašnjava:

– Pretpostavljam da je uslovljena energijom koju šaljem. Nemam više ni vremena, ni snage na bacanje, a muškarac mi sigurno nije potreban da bih bila srećna. Živim sa ćerkama, našom drugaricom Jovanom koja čuva Katju, dolaze mi majka i otac, tu su Kristina i Dragana i njihove porodice... Stvarno mislim da bi u toj priči, ovog trenutka, muškarac bio višak. Ne samo da mi ljubavne veze sada nisu prioritet već ne znam da li će mi ikada više biti. Potpuno sam iskrena dok ovo govorim.

Budući da znamo da je Nataša uvek kroz život išla srcem, verujemo da će, pre ili kasnije, misliti drugačije. Kad smo joj rekli da se nikad ne zna kada će se pojaviti neko zaista poseban, odgovorila je:

– Daleko od toga da ne verujem u ljubav, ali nešto nisam sigurna da ću je ponovo doživeti.