Celebrity News

Nikolina Kovač i Saša Kapor o braku: Trudimo se da svakom danu dodamo malo boje

Nikolina Kovač i Saša Kapor o braku: Trudimo se da svakom danu dodamo malo boje

Poznata pevačica Nikolina Kovač i njen suprug, takođe pevač, Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih bračnih parova s javne scene. Jedno drugom su se na večnu ljubav zavetovali 2013. godine, kada su dobili i sina Nikolaja. Danas, šest godina kasnije, svakodnevnim romantičnim gestovima nastoje da ulepšaju svaki novi dan i tako unaprede i odnos u braku.

– Sitnice su suština, jer od sitnih delova nastaje celokupni mozaik. Male stvari su mnogo potrebne u jednom odnosu, a to je, naprimer, lepa reč i jutarnja kafa uz iskren osmeh. Nakon toga čovek može reći da je počeo jedan divan i kvalitetan dan i dobio snagu pomoću koje može da postigne sve. Trudimo se da svakom danu dodamo malo boje i da upotpunimo smisao, kako bismo sami sebi svet učinili boljim mestom za život. Sazrevali smo jedno uz drugo i sada smo mudriji, a samim tim je naš odnos poprimio totalnu ozbiljnost i zrelost. Na svakom odnosu treba raditi, a to traje svakodnevno – kaže Nikolina i dodaje da je u njihovoj vezi ona ta koja je romantičnija, ali ne krije da i Saša zna biti na prilično orginalan način.

Njih dvoje su Dan zaljubljenih odlučili da provedu na zajedničkom odmoru, a 14. februar doživljavaju kao podsetnik na to koliko je ljubav važna u svakom trenutku. No, šta bi 14. februar bio bez poklona za partnera? Budući da se nakon šest godina braka odlično poznaju, ni izbor pravog poklona im nije težak posao. Uvek nastoje da to bude nešto originalno, jer dobra ideja nema cenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Kovac Kapor (@nikolina.kovac) дана 27. Јан 2019. у 2:20 PST

– Ono što sam dobila od Saše, a što je svakako u mom maniru, jeste klavir. A pošto on jako voli tetovaže, poklonila sam mu vaučer kod njegovog omiljenog tatoo majstora, što je njega oduševilo – kaže Nikolina, odgovarajući na pitanje koji su to omiljeni pokloni koje su jedno drugom do sada dali.

Za uspešan brak neophodno je, kažu, mnogo tolerancije, kompromisa i razumevanja, jer samo tako je moguće graditi zdrav i harmoničan odnos.

Zajedničko vreme

– Bitno je da se čovek fokusira na sebe i na svoj odnos. Potrebno je na zdrav način raditi na njemu, a kada se tako postavite, ne postoji ništa što vas može uzdrmati. Iskrenost, poverenje i vetar u leđa…., sve su to jako važne karike. Brak je ljubav, davanje, strpljenje i ogromna želja da ulažete u odnos, da učite jedno o drugom i da shvatite da ste jedan tim i da nikako ne treba da igrate jedno protiv drugoga. Suština je da se borite zajedničkim snagama i da gurate napred. Oni koji uspeju na tom putu zaista su pravi pobednici – kaže Saša, a Nikolina se u svom romantičnom maniru nadovezuje.

– Brak za nas predstavlja spoj ljubavi, razumevanja, tolerancije i snage, te želje i mogućnosti da stvorimo nešto što se zove „porodica“. To je institucija koja je oduvek imala ključnu ulogu u životima svih ljudi. Zdrava porodica je stub za ostvarenje svih naših snova, a ljubav je najveći dar od Boga i najčistije i najprivilegovanije osećanja svakog ljudskog bića. Ona je najmoćnija sila na svetu koja ruši sve moguće barijere – dodaje Nikolina.

Njih dvoje slobodno vreme vole da provedu radeći sasvim obične stvari koje im pomažu da se napune pozitivnom energijom. Omiljeni film, kokice ili zajednička šetnja nekad su prava formula za odličan provod udvoje.

Sitnice koje ih izbace iz takta

Nikolina i Saša otkrivaju i osobine koje najviše cene jedno kod drugog, ali takođe ne kriju ni sitnice koje ih izbace iz takta.

– Kod Nikoline me nervira to što, dok ja pričam telefonom, ona uvek nešto mora da konstatuje, a najviše mi se dopada ta njena predanost porodici i poslu – kaže Saša.

– Kod Saše me nekad iznervira njegova direktnost i eksplozivnost, a smisao za humor je njegova najjača karika – kaže Nikolina.