Celebrity News

Oglasio se Džejmi Foks nakon raskida sa Kejti Holms i tračeva da ju je VARAO

Oglasio se Džejmi Foks nakon raskida sa Kejti Holms i tračeva da ju je VARAO

Vest da su poznati holivudksi par Kejti Holms i Džejmi Foks raskinuli odjeknula je celim svetom, a prema pojedinim navodima umetnik je varao glumicu sa tri decenije mlađom pevačicom Selom Vejv (21).

Kejti i Džejmi su navodno raskinuli samo nekoliko nedelja nakon zajedničkog pojavljivanja na modnom događaju Met Gali koji se održava početko maja. Navodno je razlog za raskid, kako navodi izvor blizak paru za američke medije, prevara.

View this post on Instagram

A post shared by BB Buzz (@bbbuzzng) on Aug 21, 2019 at 1:49pm PDT

Međutim, nakon što su nedavno fotografisani zajedno, sada su se oglasili i pevačica u usponu Sela Vejv, ali i sam glumac koji su dematovali da imaju bilo šta zajedno osim poslovne saradnje.

Mlada pevačica tvrdi da nije bila ni u kakvom intimnom odnosu sa Džejmijem.

- Ja nisam rasturačica brakova, i nemam ništa sa Džejmijem osim poslovne saradnje - izjavila je ona za strane medije.

I sam glumac je to potvrdio.

Kako piše Just Jared, Džejmi je oduševljen Selinim talentom, pa je odlučio da uzme pod svoje, kako bi joj pomogao. Džejmi je objasnio da je veče kada su njega i Selom paparaci fotografisali mladu pevačicu samo pratio do automobila. Dodao je i kako je poznaje jer se ona druži sa njegovim ćerima, od kojih je jedna maltene istih godina kao Selom.

Kako se navodi glumac i pevač je Selu upozorio na moguća nagađanja medija, samo zato što ljudi imaju duple standarde kada su u pitanju žene. Kako bi sve bilo transparentno, on je pričao sa Selinom majkom, koja mu je u potpunosti poverila ćerku.