Celebrity News

BIVŠI MUŽ joj je poželeo sreću, a Majli Sajrus OPLELA po njemu: Uvek sam mislila da su svi muškarci zli!

BIVŠI MUŽ joj je poželeo sreću, a Majli Sajrus OPLELA po njemu: Uvek sam mislila da su svi muškarci zli!

Za veoma kratko vreme pevačica Majli Sajrus je uspela da se razvede od supruga Lijama Hemsvorta, uđe u ljubavnu vezu sa ženom Kejtlin Karter, raskine i nju, i ponovo uđe u vezu sa muškarcem kolegom Kodijem Simpsonom. Sve to ispratili su svi svetski mediji, od kojih, očigledno, ništa ne krije.

Sada je u zajedničkom ćaskanju sa novim dečkom na Instagramu pred svim fanovima, napala bivšeg supruga Lijama, koji je nakon razvoda poručio da joj želi sve najbolje.

- Morate da nađete nekoga ko ima k***c ali nije k***c od čoveka - samo je jedna od vulgarnosti koje je Majli izgovorila u svom direktnom obraćanju na Instagramu.

- Uvek sam mislila da moram da budem gej jer su svi muškarci zli, ali to nije istina. Postoje dobri ljudi koji imaju k***c. Srela sam jednog, i on je sada ovde uživo u lajvu - rekla je Majli misleći na svog sadašnjeg dečka.

Uvredljive izjave koje su više nego očigledne na račun bivšeg supruga, posebno su iznenadile homoseksualce koji su joj zamerili zbog izjava u kojima njih spominje na pogrdan način.

- Majli, ovo nije istina. Žene ne moraju da budu gej zato što ne mogu da nađu dobru osobu sa k****m. Ne okrivljuj homoseksualce zato što nisi mogla da nađeš momka - samo je jedan od komentara.

Lijam se o ovome nije oglašavao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Oct 16, 2019 at 10:39am PDT