Celebrity News

ONA je razlog zbog kog Dejan Savićević nije bio na ćerkinom venčanju

ONA je razlog zbog kog Dejan Savićević nije bio na ćerkinom venčanju

Juče su svi domaći mediji preneli kako fudbalska legenda Dejan Savićević nije prisustvovao svadbi njegove ćerke Tamare, a sada je otkriven i razlog tome.

Naime, Dejina mezimica je zabranila je maćehi da dođe na njeno venčanje sa Aleksandrom Kapisodom, zbog čega se ni njen otac nije pojavio, piše domaća štampa.

Tamara navodno već duže veme nije u dobrim odnosima sa partnerkom svoga oca, pa je pred venčanje rekla da ne želi da je vidi na slavlju, nakon čega je izbio konflikt.

- Tamara ne razgovara s maćehom i nije želela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: 'Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja.' I zaista nije prisustvovao ceremoniji, koja se odigrala u nedelju, a kasnije ni veselju - otkriva izvor za "Kurir" i dodaje da je fudbalerova naslednica bila jako tužna zbog toga.

- Tamari nije bilo svejedno jer je veoma vezana za oca. Oni su u dobrim odnosima, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije, koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, njegovu partnerku ne može da smisli. Postoji tu neka dublja priča zbog čega njih dve ne govore, ali to znaju samo oni. Ne pričaju o tome na sva usta, ali dosta ljudi u Budvi zna da njih dve ne komuniciraju. Bez obzira na celu porodičnu situaciju, svadba je protekla fenomenalno. Veselilo se, pilo i igralo za sve pare - završava izvor.

Podsećamo, Tamara Savićević i Aleksandar Kapisoda imaju tromesečnu ćerku Aleksandru. Ona je studirala u Engleskoj, a u prošlosti je bila u vezi sa još jednim crnogorskim fudbalerom, Stefanom Mugošom.