Celebrity News

Otkriveno! Džud Lou čeka šesto dete sa četvrtom ženom (foto)

Otkriveno! Džud Lou čeka šesto dete sa četvrtom ženom (foto)

Čuveni glumac Džud Lou, posle niza preljuba i skandala u ljubavnom životu, izgleda da se napokon skrasio pored supruge Filipe Koan, a sudeći prema nedavnim paparaco fotografijama, slavni par čeka bebu

Prema pisanju britanskih medija, Džud Lou (47) i njegova supruga Filipa Koan (33) uskoro će postati roditelji.

Iako par još uvek nije potvrdio vesti o Filipinoj trudnoći, to nije bilo ni potrebno.

Vredni paparaco fotografi nisu posustali ni tokom pandemije koronavirusa, već su uspeli da slavni par uslikaju ispred njihovog doma u Londonu. A na fotografijama se jasno vidi Filipin trudnički stomačić.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Ovo će, inače, Džudu biti šesto dete. U braku sa glumicom Sejdi Frost dobio je ćerku i dva sina. Tokom veze sa Samantom Burk dobio je još jednu ćerku, a još jedna devojčica se rodila dok je bio u vezi sa Ketrin Harding.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Džud Lou: Zavodnički dani su proslost!

Burne veze ostavio iza sebe

Engleski glumac Džud Lou i Filipa Koan počeli su da se viđaju 2015. godine, a venčali su se četiri godine kasnije.

Njihova odluka je bila da ne prave glamurozno venčanje sa zvanicama iz sveta Holivuda, već da pozovu samo najbliže prijatelje i porodicu na ceremoniju.

Iako je venčanje bilo intimno, paparaci su uslikali ovaj novopečeni bračni par. Filipa je izabrala je vrlo neobičnu venčanicu, odnosno, obukla je mini-haljinu krem boje sa karnerima. Lou je poneo šešir i tamnoplavo odelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Smooth 99.5 FM (@smooth995fm) on May 1, 2019 at 7:01pm PDT

Glumac koji iza sebe ima vrlo burnu ljubavnu prošlost, punu preljuba i skandala, izgleda da je rešio da ovog puta bude veran i da srce pokloni samo jednoj ženi. Nadamo se da će zaista tako i ostati...

Burna ljubavna prošlost slavnog glumca

Podsetimo se, Džud je šest godina bio u braku sa glumicom i producentkinjom Sejdi Frost (54), sa kojom ima sinove Rafertija i Rudija, kao i ćerku Iris.

Posle toga se zabavljao sa koleginicom Sijenom Miler (38), sa kojom je bio veren. Međutim, njegova nestašna narav je dovela do toga da jednu od najlepših Britanku prevari sa dadiljom njegove dece, 26-godišnjom Dejzi Rajt.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Džud Lou: Uživam u dugim vezama

I tu nije bio kraj. Glumac je ponovo iznenadio javnost kada je tokom snimanja filma "Šerlok Holms" u Njujorku napravio dete konobarici Samanti Burk. Ubrzo je priznao očinstvo nad njihovom zajedničkom ćerkom Sofijom.

Poslednje od petoro dece, ćerku Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautorkom Katrin Harding, koju je sreo u jednom londonskom baru.

Prema pisanju stranih medija, Džud nikada ne odustaje od žena koje mu se dopadnu. To se dogodilo i sa sadašnjom suprugom Filipom. Izgleda da mu se svidelo to što je inteligentna i ima doktorat iz psihologije.

A možda je ona na njemu primenila neku od psiholoških tehnika kako bi ga izlečila od preljube...

PROČITAJTE I: Džud Lou: Razmišljam o krizi srednjih godina

Komentari (0)

Loading