Celebrity News

Podelili srećne vesti: Ana i Bastijan stižu u Srbiju ovim povodom!

Podelili srećne vesti: Ana i Bastijan stižu u Srbiju ovim povodom!

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger podelili su srećne vesti. Uskoro stižu u Beograd i lepim povodom konačno će se sresti sa svojom porodicom.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro će, kako se navodi, posetiti Beograd a povod dolaska je krštenje Aninog bratanca, sina Miloša Ivanovića i Dragane Džajić, piše "Kurir".

Budući da je cela planeta propatila zbog pandemije korona viirusa i da se situacija tek sada normalizuje, krštenje Draganinon i Miloševog sina upriličeno je za mesec jun.

Kako se dalje navodi, porodice Ivanović i Džajić ne žele da prave gala ceremoniju sa mnogo zvanica, već će čin krštenja biti upriličen u crkvi, a nakon toga sledi porodični ručak.

NE PROPUSTITE: 
ZA PRVI ROĐENDAN DAR OD MILION EVRA: Ana i Bastijan OVO POKLONILI sinu mezimcu!

Dragana Džajić - Uživanje u majčinstvu u izolaciji 

Dragana Džajić koja je 16. decembra po prvi put postala majka izgleda nikad bolje a na Instagramu pokrenula je i lavinu komentara iz izolacije. Skoro puna četiri meseca uživa u ulozi majčinstva, a pre nekoliko nedelja je po drugi put javnosti pokazala svoj neprikosnoven fizički izgled.

Prelepa Džajina ćerka uživa u društvu svog supruga Miloša Ivanovića i sina Vida a sada se i prvi put nakon porođaja oglasila iz izolacije. Njen fizički izgled oduševio je sve a svežina kojom pleni definitvno govori koliko joj prija uloga majke.

NE PROPUSTITE:
Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_) on Apr 11, 2020 at 6:28am PDT

Ana i Bastijan - Rođendan u karantinu 

Ana i Bastijan veoma trezveno su popstupili u vanrednom stanju, pa su sa svojim sinovima u svom prelepom domu proslavili i Anin rođedan, Iako je sreća nadvlada čitavu tminu, nemoguće je bilo ignorisati tešku situaciju. Tim povodom Ana i Bastijan pridružili pozivu brojnih javnih ličnosti i pozvali svoje pratioce da čuvaju sebe i svoje bližnje.

– U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima, ali i da imamo poštovanje i prema svojim komšijama. Ostati na sigurnom sada mora postati prioritet. Zbog toga je važno ponašati se odgovorno i slušati savete stručnjaka – napisali su u zajednički potpisanoj poruci i dodali da smo svi odgovorni za starije i bolesne koji se ne smeju izlagati dodatnoj opasnosti.

– Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli i svim lekarima koji su bili izloženi riziku kako bi učinili sve što je u njihovoj moći i usmerili društvo kroz ovo teško vreme – naglasili su uz zaključak da svi čuvaju svoje zdravlje.

NE PROPUSTITE:
Komšije iznele detalje o Ani i Švajniju, EVO ŠTA RADE KADA SU U STANU NA NOVOM BEOGRADU!

Ana i Bastijan - Ljubav koja traje više od pet godina!

Njihova priča počela je u tajnosti 2014. godine. Da se Ana i Bastijan vole otkrili su nemački mediji u septembru 2014, kada je trener košarkaša Bajerna, Svetislav Pešić nemačkom Bildu dao izjavu koja se od tada prepričava.

– Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! – rekao je tada Pešić.

Svoju veliku ljubav Ana i Basti ozvaničili su venčanjem u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno.

U martu 2018. dobili su sina Luku, a početkom septembra prošle godine i sina Leona.

NE PROPUSTITE:
RETROSPEKTIVA BITNIH TRENUTAKA koje nam je priredila Ana Ivanović (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 12, 2020 at 5:33am PDT

Komentari (0)

Loading