Celebrity News

Popularni pevač očajan: Moj poremećeni brat ŽELI SMRT MOM NEROĐENOM DETETU!

Popularni pevač očajan: Moj poremećeni brat ŽELI SMRT MOM NEROĐENOM DETETU!

Pevač Nik Karter zatražio je zabranu prilaska svom bratu, pevaču Aronu Karteru, zato sto je pretio smrću pevačevoj trudnoj ženi i nerođenom detetu...

Policija je brzo reagovala i odobrila njegov zahtev, pa je Aronu zabranjeno približavanje Niku i njegovoj ženi. Aron od sada ne sme da im priđe bliže od 30 metara.

- Nakon dubokog razmišljanja, moja sestra i ja smo, nažalost, bili prinuđeni da potražimo sudsku zaštitu. Aronovo ponašanje u poslednje vreme vrlo je alarmantno, budući da je priznao kako ima nameru da ubije moju trudnu suprugu i naše nerođeno dete. Nemam izbora i preduzeću svaku moguću meru da zaštitim sebe i njih - napisao je Nik koji je bez obzira na ovaj nemili događaj, bio veoma emotivan i to sve u nadi da će njegov brat potražiti stručnu pomoć...

- Volimo brata i iskreno se nadamo da će dobiti odgovarajući tretman koji mu je potreban pre nego što nanese bilo kakvu štetu sebi ili nekom drugom.

https://www.story.rs/flash-news/vesti/samo-osam-meseci-od-supruginog-pobacaja-nik-karter-podelio-srecnu-vest-foto/

Aron se takođe javno oglasio povodom ovog incidenta i optužbi koje je izneo njegov brati...

– Zapanjen sam optužbama. Nisam želeo nikome da naudim, pogotovu ne svojoj porodici. Ne mogu da dopustim nikome da uzme kontrolu nad mojim životom. Sve kroz što sam prošao je neverovatno i veliki sam borac – napisao je Aron na društvenim mrežama i dodao:

- Ovo je očigledno neka vrsta šahovske igre. Sve što tražim je da me porodica ostavi na miru. Ovo je krv. Nije ljubav. Nikada neću biti oko tebe i ne želim da budem oko tebe - napisao je Aron i zapretio pravnim postupkom protiv brata.

https://www.instagram.com/p/B0MxF4kFXIx/

Podsetimo se:

Aron Karter nedavno je šokirao javnost najnovijim priznanjem da su mu dijagnostikovani šizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tokom intervjua u emisiji 'The Doctors', Aron je gledaocima pokazao punu kesu lekova, koji su mu propisani zbog psihičkog stanja. Nakon toga, obratio se i svojim obožavavaocima i to rečima:

- Pozdrav, ovo je moja stvarnost. Nemam šta sakrivati - poručio je 31-godišnji pevač.

https://www.instagram.com/p/B1zpafBlSYf/