Celebrity News

Posle bajkovitog pogleda na kuću, sada možemo da zavirimo u nju: Karleuša pokazala svoj dom i otkrila kome je posvetila prelepu dekoraciju (video)

Posle bajkovitog pogleda na kuću, sada možemo da zavirimo u nju: Karleuša pokazala svoj dom i otkrila kome je posvetila prelepu dekoraciju (video)

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je svojim pratiocima na Instagramu otkrila kako je pred praznike ukrasila svoju novu kuću na Dedinju u koju se preselila ove godine sa ćerkama i suprugom. Međutim, pevačica je sad rešila da svima koji žele dopusti da zavire u unutrašnjost lepe vile koju pored novogodišnje jelke do plafona krase i mnogobrojni ukrasi.

Kao u najlepšem božićnom filmu: Bajkovito praznično “ruho” doma Jelene Karleuše (foto)

Jelena je tako na Instagram postavila snimke pogleda u kome uživa svaki dan sa svojom porodicom, ali i otkrila zašto i u ovom veselom prazničnom periodu oseća tugu.

Naime, poznatoj divi, sve ovo teško pada zato što će ovo biti prva Noga godina koju će dočekati bez svoje majke Divne Karleuše koja je preminula u martu ove godine nakon duge i teške bolesti.

Zato, posebno emotivna Jelena, je otkrila svima šta ju je inspirisalo ove godine da baš ovako uredi svoju kuću za praznike:

- Ove godine tema mi je bila ANĐEO... Ovo je prva Nova godina koju ću provesti bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i ovo je posveta njoj...

Za mog, ali i za sve naše anđele koji nas gledaju i štite od zla... - napisala je emotivna Jelena.

Kako sve to izgleda, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 12, 2019 at 12:58am PST