Celebrity News

Posle drame, Severina danas preuzima sina od Milana Popovića?

Posle drame, Severina danas preuzima sina od Milana Popovića?

Pre dva dana je kao bomba odjeknula vest da je popularna regionalna pevačica, Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom i da je mali Aleksandar pripao ocu Milanu Popoviću.

Sudija Tea Golub je donela privremenu meru i naložila da sin srpskog biznismena i pevačice ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Nakon toga, u četvrtak veče pevačica je zajedno sa suprugom Igorom Kojićem, sina dovela na adresu gde ga je preuzeo Milanov tim.

Međutim, kako je Severini dozvoljeno da dete bude kod nje tokom 88 sati mesečno, nekadašnji par da će prvu "razmenu" sina obaviti već danas, jer bi Aleksandar trebalo da provede ovaj vikend kod majke do nedelje uveče, piše "Informer".

Naime, Severina će sina sada viđati dva puta nedeljno i svakog dugog vikenda.

Severinino pismo sinu

Podsećamo, domaća zvezda juče je na svom Instagram profilu objavila potresno pismo upućeno sinu:

 Znaš sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u reči koja ne vrjede za nas dvoje.

Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.

Nakon 7 i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede.

Ali, znaš šta sve mi mozemo, ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve veceri oni ne mogu ni da zamisle. 

Ostatak pisma, pročitajte OVDE