Celebrity News

Poznati se provodili pod svetlima zlatnih reflektora

Poznati se provodili pod svetlima zlatnih reflektora

Poznati svetski brend Chivas Regal uzdrmao je kategoriju škotskog viskija lansiranjem Chivas XV, 15 godina starog blenda koji poziva na slavlje i drugačije prilike za uživanje u škotskom viskiju.

Nakon što je odležao 15 godina, došao je trenutak da Chivas XV zasija svojim punim sjajem u društvu pravih prijatelja. Na tematskoj žurci “Unleash Your Gold” ambijent je odisao prazničnom atmosferom i energijom, upravo onom za koju je novi Chivas XV blend specijalno i kreiran.

Napravljen za uživanje u noćnim klubovima i posebnim trenucima proslave, Chivas XV dokazuje da ozbiljan viski ne zahteva ozbiljno okruženje da biste uživali u njemu, već ohrabruje fanove škotskog viskija da u svom omiljenom piću uživaju na novi način – od Chivas XV šotova do koktela dizajniranih da obogate ukus viskija tokom trenutaka proslave.

Gosti, u crnom i zlatnom ambijentu, imali su priliku da uživaju u nastupu jazz benda Freecats i DJ Mimi, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena i Nina Badrić koja je svojim prisustvom i glasom dodatno bacila zlatnu prašinu na ceo događaj, kao i lepe trenutke koje ćemo od sada slaviti uz posebnu zlatnu bocu Chivas XV.

Žurka “Unleash Your Gold” okupila je mnogobrojne predstavnike biznis zajednice, medija i poznatih ličnosti među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, maneken i preduzetnik Dušan Šušnjar i dr.

- Ovo je žurka po mom ukusu, oko mene je sve crno i zlatno što je moja omiljena kombinacija boja. Super pića, super energija i super atmosfera kao i uvek kada moja drugarica Nina peva - izjavila je Marija Kilibarda.

Chivas XV dostupan je u dve različite boce - zlatna boca dizajnirana je da se prodaje u HoReCa kanalu, dok je providna boca u zlatnoj kartonskoj kutiji dizajnirana kao savršen poklon i u ponudi je u prodajnim objektima.

Istorija Chivas Brothers počinje 1801. godine, otvaranjem bakalnice u Aberdinu. Sa razvojem posla, Chivas Brothers brzo stiču reputaciju dobavljača najkvalitetnijih proizvoda i malt viskija. Sa pojavom viskija od žitarica ’30-tih godina XIX veka, James Chivas započinje tradiciju odležavanja finog škotskog viskija u buradima u podrumu prodavnice, koji će koristiti za pravljenje starenih blendova. Kao priznanje reputacije i kvaliteta, James Chivas i njegov poslovni partner Charles Stewart dobili su prvu od mnogih kraljevskih garancija, kada ih kraljica Viktorija označava kao zvaničnog dobavljača Kraljevskog dvora. James i John Chivas su pioniri umeća odabira i blendiranja više starenih malt i grain viskija, da bi se osigurao karakteristično pitak stil Chivas kuće, bogatstvo i harmonija ukusa. Ova tradicija prenosi se sa generacije na generaciju i do današnjeg dana se pažljivo čuva.