Celebrity News

Prva fotografija naslednika: Kristina Radenković ovako uživa sa sinom Roganom

Prva fotografija naslednika: Kristina Radenković ovako uživa sa sinom Roganom

Lepa glumica i voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković pre skoro mesec dana donela je na svet svoje drugo dete sina Rogana, a mališanu  se najviše obradovala sestra Tara!

Poznato TV lice od porođaja se nije oglašavala na društvenim mrežama, a sada je rešila da otkrije kako uživa u prvim danima sa svojim mališanom.

Radi se o portretu njenog sina i nje koji je postavila na Instagram.

- Evo nas! Ovo je naš mali Rogan - napisala je ponosna mama i otkrila detalje o tome kako se porodica privikava na život s novim članom.

- Posle nepunih mesec dana situacija je takva da smo se svi lepo prilagodili, lepo spavamo, (svi zajedno razume se), i kao što sam obećala s duplo manjim stomakom - napisala je Radenkovićeva.

Podsećamo, voditeljka koja se porodila carskim rezom, nedavno je otkrila da su ona i njen suprug Nikola Radojevića već odavno imali spremno ime za naslednika.

– Čućete ime kad se porodim, a verujem da će vas zabaviti i nasmejati. Meni je predivno. Čim smo se zaljubili, Nikola i ja smislili smo imena za ćerku i sina. Tara je, zapravo, trebalo da se zove Anda. Ne pitajte zašto, ne umem da vam objasnim. Pošto su se svi članovi naših porodica pobunili, tetka je presudila da bude Tara. Oko muškog imena nema pregovora. Posle toliko dana mučnine i povraćanja, ja sam ta koja odlučuje – izjavila je poznata voditeljka nedavno za Hello!.

Kako izgleda prelepa fotografija mame i sina, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Dec 18, 2019 at 3:05am PST