Celebrity News

Simona Andrejić se oporavila od teške nesreće i sada izgleda ovako (foto)

Simona Andrejić se oporavila od teške nesreće i sada izgleda ovako (foto)

Srpska manekenka Simona Andrejić, koja je u jula ove godine doživela tešku nesreću na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Ču, kako se čini, potpuno se oporavila.

Lepa manekenka gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na Instagram, a srećna je što konačno posećuje mnoga dešavana u Americi u kojoj već godinama živi, presnosi Glossy.

Podsećamo, Simona je tokom vožnje na ziplajnu velikom brzinom udarila u drvo, od siline udarca zakucala se u drvenu platformu koja se nalazila 50 metara iznad zemlje, a s koje je manekenka visila skoro dva sata, sve dok Hitna pomoć nije stigla i spasla je.

– Istina je da sam bila u teškoj nesreći i, nažalost, imam ozbiljne povrede. Još uvek se oporavljam – rekla je Simona za “Telegraf” krajem avgusta.

– Za sada se fokusiram na mir i terapije. Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre – dodala je manekenka, koja je, reklo bi se ispunila svoj cilj.

Kako sada izgleda ova mlada dama, pogledajte u nastavku:

Inače, Simona Andrejić je osvojila modni svet ušavši među top pet modela na prestižnom Elit model luk 2009. godine. Postala je zaštitno lice nove kolekcije planetarno poznatih sestara Olsen. Radila je brojne revije za brendove Guči, Kalvin Klajn i Dolče i Gabana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simona Andrejic (@simonaandrejic) дана 24. Нов 2019. у 5:57 PST

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simona Andrejic (@simonaandrejic) дана 19. Дец 2019. у 10:49 PST

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simona Andrejic (@simonaandrejic) дана 23. Нов 2019. у 2:21 PST