Celebrity News

ŠOK! Ćerka poznatog glumca OTVORENO O SILOVANJU, ABORTUSU I BORBI SA DROGAMA

ŠOK! Ćerka poznatog glumca OTVORENO O SILOVANJU, ABORTUSU I BORBI SA DROGAMA

Klara Mekgregor, ćerka slavnog glumca Evana Mekgregora, na svom Instagram profilu otvoreno je govorila o mentalnim problemima, te priznala da je bila silovana, da je abortirala i da se borila sa zavisnošću.

– Anksioznost me muči od moje četvrte godine i još od perioda kada sam bila dete idem na terapiju. Jako sam zahvalna na svemu što su psihoterapeuti učinili za mene. Anskioznost me je sprečila da živim život kakav sam želela. Bila je poput kaveza iz kojeg još uvek pokušavam da se izvučem. Pila sam lekove koji su mi pomogli – napisala je ona.

Međutim, to svakako nije sve.

Naime, Klara je otkrila i to da se u životu suočila sa nekim zaista strašnim stvarima.

https://www.instagram.com/p/B27dYF-JOm7/

– Bilo me je sramota zbog zlostavljanja koje sam dopustila da mi se dogodi. Krivila sam sebe za modrice, šljive na očima, silovanja i napade muškaraca. Ovo pišem u nadi da ću pomoći drugima da se osećaju manje usamljeno. Prošle godine me je mučila anksioznost, borila sam se da ostanem trezna, nosila sam se sa depresijom, bila u nasilnoj vezi i preživela abortus – napisala je ona.

https://www.instagram.com/p/B1ungkqpAOW/?utm_source=ig_embed

Podršku, nažalost, nije dobila od svog slavnog oca obzirom na činjenicu da sa njim nije u dobrim odnosima nakon što je on napustio njenu majku.