Celebrity News

Šta može biti preče od praunuka? Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na krštenju princa Luisa

Šta može biti preče od praunuka? Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na krštenju princa Luisa

Samo nekoliko sati pre jučerašnjeg krštenja najmlađeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton, princa Luisa, Kensingtonska palata je potvrdila da će sa tog važnog i svečanog porodičnog događaja izostati i najvažniji član slavne monarhije...

Zbog nepojavljivanja kraljice Elizabete i princa Filipa na jučerašnjem krštenju malenog princa Luisa Artura Čarlsa, najmlađeg sina Kejt Midlton i princa Vilijama, odmah su krenula nagađanja da je reč o zdravstvenim problemima, ali to je ubrzo odbačeno. Razlog njihovog nepojavljivanja je sasvim druge prirode - gust kraljičin raspored u poslednje vreme.

Kraljevski dopisnik za Daily Express, Ričard Palmer, takođe je dao objašnjenje nepojavljivanja kraljevskog para, uz reči da već danas ima važan sastanak RAF-a, odnosno kraljevske vojne flote, a već u petak i prvi zvanični susret s američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Maleni Luis je na krštenju imao čak osmoro kumova, a za svoj svečani dan bio je odeven u repliku kraljevske haljinice za krštenje, koju je napravila Anđela Keli.

Nakon krštenja održana je čajanka u Klarens Hausu, na kojem je tim povodom poslužena i mladenačka torta sa venčanja Kejt Midlton i princa Vilijama, iako je od njihove svadbe prošlo 7 godina. Ne znamo samo kako je sačuvana svežina torte sve ovo vreme.