Celebrity News

Tri generacije i ne zna se koja je lepša - Riz Viterspun na naslovnici "Voga" sa majkom i ćerkom (foto)

Tri generacije i ne zna se koja je lepša - Riz Viterspun na naslovnici "Voga" sa majkom i ćerkom (foto)

Glumica nagrađivana Oskarom, Riz Viterspun pokazala je javnosti svoju duboku naklonost porodici i pozirala za novu naslovnicu Vogue magazina sa ćerkom i majkom. Glumica je u intervju za pomenuti magazin prokomentarisla pored ličnog života i svoj aktivizam i druga dostignuća u bogatoj karijeri.

Za publiku, Riz je sve što jedna javna ličnost u dvadeset prvom veku može biti. Glumica, aktivistkinja, hrabra i požrtvovana žena čija se materijalna vrednost procenjuje na 120 miliona dolara! Međutim, kada je u pitanju njena porodica, ona je ćerka Beti i majka Ave, Dikona i Tenesija Džejmsa.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Vogue (@voguemagazine) дана 10. Јан 2019. у 9:06 PST

Glumica je svoje detinjstvo provela u Nešvilu. Njena majka je radila kao medicinska sestra u porodilištu a otac je bio doktor. Za novi broj magazina, priznala je da je kao mala odlazila na posao sa majkom i gledala kako funkcioništu stvari na njenom poslu.

- Obično su tu bivale po dve žene koje su sve radile od jednom. Hranile, presvlačile i kupale bebe. Kunem se da nikada nisam obraćala pažnju na plač dece, uvek sam se divila svojoj majci. Uvek je imala pozitivan stav, uvek se smejala i pričala viceve. Imala je dosta prijateljica na poslu, volela je sve žene sa kojima je radila.

Glumica je ipak odlučila da ne priča o svim stvarima koje se dešavaju iza kulisa i iznela je da ne bi volela da se javnosti hvali u vezi svoje zarade ili prihoda, ali i da vodi jako zanimljiv život o kome mediji nemaju pojma.

- Možda jednog dana napišem knjigu u kojoj ću reći više o tome, a sada ne bih odavala ništa. Mislim da postoji vreme u kome ću pričati o svemu, ali trenutno nije pravi trenutak. Jednostavno sam jako strastvena po pitanju mnogo stvari a imam i snažno mišljene u vezi ekonomske stabilnosti žena i pridajem mu veliku važnost -  objasnila je ona.

- Iz ličnog iskustva znam mnogo žena koje su donele drugačije životne odluke samo zato što nisu imale novca. Ne možete imati slobodu bez svojih prihoda!

Riz je postala majka sa dvadeset tri godina, a u to vreme je bila u braku sa, sada već bivšim suprugom, Rajanom Filipom. Godinu dana nakon snimila je film Pravna Plavuša. Samo dve godine nakon izlaska filma glumica je dobila drugo dete, a u godinama koje su usledile imala je više primećenih uloga i nagrađena je Oskarom za ulogu u filmu "Hod po ivici".

Danas, glumica uživa u braku sa Džimom Totom. Dobila je još jedno dete i iza sebe ima gomilu uspeha: pored brojnih filmova, izdala je i nekoliko knjiga i postala jedan od glavnih aktivista koji je zaslužan za Time’s Up pokret!

- Nisam verovala da će ikada doći ovaj trenutak u kome sam postigla sve ono što jesam. Godinama unazad sam maštala o ovim stvarima, a sada kada sam ih postigla, vreme je za neke nove snove.