Celebrity News

Verenica Darka Lazića UPLAŠENA ZBOG POROĐAJA! Evo gde će roditi sina Mihaila!

Verenica Darka Lazića UPLAŠENA ZBOG POROĐAJA! Evo gde će roditi sina Mihaila!

Zvezde “Grand” produkcije juče su i zvanično stavili tačku na brak, a pevač kaže da je njegova, sada već bivša supruga, zbog toga presrećna.

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević početkom 2018. godine su se rastali i doneli odluku da se razvedu. Godinu i po dana Ana je čekala da se razvede od Darka, jer je on ovaj pravni postupak konstantno odlagao, a tek nedavno je potpisao papire za razvod. Ana i Darko su se juče konačno i zvanično razveli u sudu u Beogradu.

Pitali smo ga kako je Ana reagovala na zvaničan razvod.

- Ana je srećna kao Nova godina! - poručio nam je pevač kroz osmeh. Povodom zvaničnog razvoda kontaktirali smo i sveže razvedenu Anu Sević.

- Darko i ja smo se zvanično razveli kao sav civilizovan svet. Sve je bilo najnormalnije, najkulturnije, što se kaže, u prijateljskoj atmosferi. Mi smo sve rešili odavno, ovo je bilo samo papirološki - rekla je Ana za “Scenu”, i dodala da će sa Darkom i ubuduće imati korektan odnos, pre svega zbog njihove ćerke.

- Drago mi je da smo Darko i ja civilizovani i da imamo normalan odnos, a tako će biti i ubuduće. Nema potrebe da bude drugačije.

S obzirom na to da se po domaćim medijima uveliko piše o njenoj svadbi sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, pitali smo je da li sada kao razvedena žena kuje planove o ponovnoj udaji.

- O planovima o udaji za Danijela ne bih da pričam - bila je kratka Ana.

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, dobila je u utorak uveče kontrakcije, ali su je lekari vratili kući jer se ispostavilo da su lažne. Darko otkriva za “Scenu” da je Marina zbog porođaja uplašena.

- S obzirom na to da je prvo dete, malo je uplašena, ima tremu, ali ja sam uz nju, kao i čitava porodica, pa joj je uz nas lakše. Treba da se porodi u “Narodnom frontu” i porođaj će najverovatnije biti prirodnim putem - kaže Darko koji će uskoro dobiti sina.

Podsećamo, Darko Lazić je nedavno otkrio da su se Ana i on dogovorili da starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom pripadne njoj, a napravili su i dogovor da Ana sa ćekom ostane u stanu u Skojevskom naselju u kojem su nekada sve troje živeli.

- O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje - rekao je Darko, i dodao:

- Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično.